szpak Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 jak w temacie które mam zamalowac do napiecia chce miec 1.85 v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 sprawdż pocztę, przecież Ci wysłałem artykuł z Chipa w pdf-ie jeżeli coś nie doszło to daj znać ale co mi tam, powiem Ci : jeżeli chcesz mieć Vcore=1,85 zamaluj mostki L7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 ale ja mam morgana czyli juz inaczej niz to co mi wysłałes i jak to zamalowac poprostu ołówkiem ?? tak aby poszczególne sciezki sie nei ztykały i juz?? a własnei obczaiłem jaką mam serie proca i cos takiego ahha czy jakoas tak jak ona sie kreci ps. delikatnei go ukruszyłem ale smiga zdolny jestem :twisted: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Za napięcie odpowiedzialne są styki L7, które należy przeciąć bądź połączyć. Jeżeli nie chcesz nic przecinać to można TYLKO połączając uzyskać napięcie 1.85V.(Athlon1000MHz thunder bird) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ale ja mam morgana czyli juz inaczej niz to co mi wysłałes i jak to zamalowac poprostu ołówkiem ?? tak aby poszczególne sciezki sie nei ztykały i juz?? a własnei obczaiłem jaką mam serie proca i cos takiego ahha czy jakoas tak jak ona sie kreci ps. delikatnei go ukruszyłem ale smiga zdolny jestem :twisted: :mrgreen: w morganie laczysz L10 jak dobrze pamietam . i masz 1,85 :)) i mozna krecić . pozatym :arrow: Szukaj Rulezzzz.;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...