w2cik Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Wszystko znajduje sie pod adresem --> TYM <-- Jest potrzebna pomoc ... dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Opis tam jest dość nieczytelny, ale streszczając: Zrobiłeś reinstal i nie zachowałeś certyfikatów z dostępem do zaszyfrowanej partycji?? Bo jeśłi tak to o ile mi wiadomo możesz pożegnać się z danymi, to właśnie po to jest szyfrowanie żeby nikt bez oryginalnego klucz tego nie odszyfrował. Nie jestem ekspertem ale tak mi się wydaje. Popytaj jeszcze w dziale Windows. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w2cik Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 chodzi o to ze do mojej kobiety przyszedl informatyk ... mial zrobic zwykle formatowanie dysku z nagraniem win xp ... ale jakos mu to nie wyszlo i poszyfrowal pliki ... o.O a ja teraz musze sie glowic jak to zrobic zeby byl do nich dostep... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w2cik Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 zapomnialem dodac ... partycja nie byla zaszyfrowana ... o.O dopiero po reinstall pokazaly sie zaszyfrowane pliki na tej partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...