S-I-D Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Mam zamiar kupić drukarkę. Przymierzam się, tak jak w temacie napisałem, do Canon Pixma 2000 lub HP PSC 1315. Jak wygląda cenowo eksploatowanie tych drukarek?? Co radzicie mi wybrać <_< . POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SxxxK Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Mam Canon PIXMA IP 1000 i jezeli chodzi o ekonomię to moge polecić - bardzo tanie koszty utrzymania B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Mam jescze pytanko odnośnie HP Psc 1315 bo chyba ją kupieę <_< Czy drukolwał ktoś na niej w czerni czcionkę o rozmiarze 4 lub 5?? Czy wydruk był wyrażny?? Może jeszcze zastanowiam się nad nad HP 7450 :rolleyes: To co radzicie wybrać: HP Psc 1315 czy HP 7450 :lol: :lol: Wiem że są to 2 różne urządzenia, jedna drukarka drugie to urządzenie wielofunkcyjne, ale wiadomo skaner może się kiedyś przydać tylko czy jest on dobry, to samo odnosi się do drukarki, itp .... . Co o tym sądzicie :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak1984 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 ja bym zecydowanie bral canona ma wiele zalet pomijajac szybkosc drukowania tusze maja pojemnosc 9ml ale za ta sa bardzo tanie i nie zasychaja tak szybko ja mam starego s200x i drukowalem na nich wszystkie sciagi czcionka jest bardzo wyrazna jezeli chcesz probke zdjecia z ip2000 to wejdz na www.canon.pl trwa teraz jakas reklama w takim sensie z wysylasz do nich dowolny pllik jpeg do 2mb oczywisciemusi byc to jakies zdjeci i po jakims tygodniu przysylaja ci zdjecie wydrukowane na tej drukarce to wszystkich tanszych canonow ida tusze bci24b na allegro podrobki chodza nawet juz po 4 zl ja mam swojego s200x i na podrobkach jade juz 4 lata wydruk porownywalem z ip2000 jest identyczny tyle ze ta drukarka jest szybsza i drukuje o wiele ladniejsze zdjecia canon to canon polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_b1 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 bierz canona mam go osobiscie i nie narzekam. drukuje znakomicie sciagi zdjecia w kolorze wychodza jak od fotografa oczywiscie na papierze foto ktory jest dolaczony do drukraki. technologia w ktorej jest wykonana glowica pozwala na bradzo dobry jakoscowo druk. Naprawde polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Wiem, że dobrze drukuje, bo kupiłem ją tydzień temu (jakoś tak). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...