marianb Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Po zrobieniu "shutdown" w WinXP SP2 niby dyski i wentylator się wyłączają, ale : 1) nadal świeci mi się myszka (optyczna Logitech USB, podłączona z przejściówką PS2) 2) mruga mi sieciówka zintegrowana z płytą główną Szczerze mówiąc wolałbym aby nie pobierała prądu jak jest wyłączona. W tej chwili muszę używać przełącznika w zasilaczu. Czy u Was jest podobnie ? Pozdrawiam, Marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Są dwie możliwości: Albo masz UPS'a (takie coś, że jak ci prąd wyłączą to komputer dalej chodzi), albo coś w biosie masz przestawione... Ja stawiałbym na to pierwsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox- Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Niestety Gigabyte ta ma mi tez mysz swieci :) poszukaj moze w biosie jest taka opcja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo23 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 jak ci miga mysza czy karta to nic sie zlego nie dzieje plyta nadal ma napiecie bo nie wylaczas kompa z sieci np podczas wylaczania listwy.... czy knyfla na zasilaczu przynajmniej masz pewnosc ze jest prad jak wylaczysz kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Protoss_pl Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ja mam ta sama plyte i mam to samo zreszta mialem tez tak na solteku 75frn2-l wiec to jest normalne ze siecowka mryga a myszka swieci:) A pradu Ci to napewno nie pobiera Jezeli nie wylaczysz listyw to monitor tez chodzi i pobiera te 3 waty chyba na godzine .. jak taka zolta lampka sie swieci... wylaczaj listwie i po sprawie:) Wiec to jest normalne a nie tylko przypadlosc tej plyty :) PS: Masz wersje z wentylem czy radiatorem? [ z ciekawosci pytam ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianb Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Wersja z samym radiatorem. Ale już zamontowałem wiatraczek, bo według mnie radiator był za gorący. Wiatraczek przymocowałem trochę prowizorycznie kołkami plastykowymi "na wcisk". Pozdr. Marek Edytowane 29 Marca 2005 przez marianb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...