]Abe[ Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Witam wszystkich ktorzy mecza sie z karta TV 3Demon (PV-951) w windowsie XP. SAm mam ta karte od wielu wielu lat, gdy wczesniej uzywalem Windy 98SE wszystko bylo super dzialala bez zarzutu jednak gdy przezucilem sie na XP-ka karta stala sie bezuzyteczna. Firma (3DeMon) padla w 97 roku sterownikow do tej karty na XP nie moglem znalezc a jak znalazlem to oczywiscie nie dzialaly. Teraz sie to zmienilo Mam sterowniki (co prawda wykrywa mi chipset Philipsa a mam LG ale dziala ogladam TV normalnie). Powiem szczerze ze gdyby nie przegladarka "MY IE" gdzie jest mozliwosc tlumaczenia stron www to bym nie dal rady (stery napisali ruscy :D ). Po zainstalowaniu ich gdy zobaczylem ze wykryl inny chipset karty juz myslalem ze po sprawie ale wlaczylem MoreTV (standardowy plajer PV-951 nie dziala pod XP) i ku mojemu zdziwieniu pojawi sie obraz, ale nei bylo dzwieku, no to zaczolem dalej szperac po ruskich stronach iiiiiiiiiiiiiii znalazlem :)) "odblokowywacz" dzwieku klikam na przycisk i pojawia sie dzwiek TV wystarczy tylko wtedy wlaczyc More TV wlaczyc kanal iii DZIAAAAALA. Wszystkich zainteresowanych sterami prosze zglaszac sie do mnie na maila abe_pl@o2.pl bede wysylal zajmuja niewiele POZDRAWIAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta122 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 ja mam tuner inter video MSI na początku działała dobrze teraz po ponownym zainstalowaniu niedziała tylko głos w telewizji a radio super terz przypuszczam ze to konflikt z xp czy pomorze serwis pak windowsa gdzie go znaleść iczy wogóle moge przy nielegalnym xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
]Abe[ Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 SP2 mozesz sciagnac min z : http://twojepc.pl/news8353.html lub http://www.microsoft.com/windowsxp/sp2/default.mspx a dzialac bedzie :wink: na "nielegalnym" przeciez niczym sie nie rozni poza brakiem licencji. Sp2 260 MB ponag giga wolnego miejsca zostawic przed instalacja go (robi sobie kopie zapasowa) i troche czasu :)) i bedzie fungowac. Co do twojej karty TV to niestety nie pomoge bo ogolnie sie kartami TV nei zajmuje poprostu udalo mi sie odpalic swoja (3DeMona PV-951) na windzie XP gdzie widzialem na forach calego swiata ze ludzie maja ta karte i nie potrafia znalesc do niej sterow wiec pomyslalem ze fajnie bedzie jak podam ludziom ktorzy sie mecza sprawdzone stery i sposob odpalenia tej karty na XP-ku. A oni podadza dalej i dalej i dalej na swoje sposoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...