janekwisniewskipadl Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Siema. 0. Nie kazac mi nigdzie szukac bo was dorwe B) , wpisalem w search "Seagate 200GB SATA" i przelecialem 8 stron i kupe znalazlem !! 1. Jak zobaczyc czy dysk wykorzystuje NCQ? Plyta GIGABYTE GA-7VT880-L 2. Jak moge sprawdzic transfer dysku? Jak na razie z partycji na partycje mam okolo 20mb a z sata na ide i na odwort 40mb!! [ :blink: nie wiem jak moj Barracuda IV 40gb to robi ale super!!!] No a mialobyc 58mb. Nie wiem dlaczego i kce sprawdzic jakims progsem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 no to ja bym sprawdził najpierw temat ncq.to raz.dwa tylko płyty intela obłsugują NCQ więc zostaje ci tylko kupno dodatkowego kontrolera.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 A ja slyszalem ze na mostku VT8237 tez mozna korzystac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...