LOOK@ss Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Witam Zajmuje sie składaniem serwerków na bazujących na starym sprzęcie. Ostatnio dorwałem AMD K6-2 300Mhz z płytką, dałem 32+64 RAM, starego S3virge i dysk 20GB Quantum. Używam kart radiowych Ralink RT2460 i nigdy nie miałem problemu, jak dotąd. Sterownik sie kompiluje ale gdy daje modprobe rt2400 to system zasypie ekran błędami, wyświetla stany rejestrów EAX EBX... i na spodzie pojawia sie segmentation fault a w RedHacie jeszcze Naruszenie ochrony pamięci. Próbowałem tez Slackwara9, RH9 i to samo. Może ktoś coś poradzi? Bede niezmiernie wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Byc moze cos jest nie tak z pamiecia. Sprawdz czy sie to samo dzieje, jak wlozysz osobno jedna lub druga kostke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Sproboj tez odkrecic procesor (i cala reszte przy okazji ;)). Linux jest na to dosc wrazliwy i potrafi wyrzucac wlasnie tego typu bledami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOK@ss Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Dzięki, jednak procek był walnięty, jakoś Win98 to nie przeszkadzało :D a już chciałem postawić to z Win98 + Kerio WinRoute... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...