wadim Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Tak jak w temacie, jeste m chiwlowo bez dysku gdyż poszedł na gware i urzywam knopixa, swiad wyglada malo kolorowo bez kadu kadu hehe. Uratował mnie Knopix :) mam 1 Gb ramu wiec mysle ze chyba jakoś sie da zainstalować. Dlatego mam do was prosbe czy mozecie mi napisac krok po kroku co wpisac zeby zainstlowac kadu-kadu zdaje sobie sprawe ze za kazdym razem bede musial wpisywac komende ale kontakt z ludzmi jest mi niezbedny :) nie znam sie praktycznie wcale na linuksie dlatego prosze o informacje KROK po KROKU dziekuje bardzo i pozdrawiam Wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 pldlive ma ekg i kadu juz na plycie livecd http://livecd.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 pldlive ma ekg i kadu juz na plycie livecd 1328193[/snapback] dzieki sciagne napewno tylko jak mi twardziel przyjdzie bo jak widać narazie nie mam i nic mi to nie daje :) ale dzieki wielkie :D dzis kolo 22 powinienm miec nareszcie moj dysk ehhhhhhhhhh nie moge sie doczekać!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 TU masz opisane jak trzeba zainstalowac kadu zeby chodzil z CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Tak jak w temacie, jeste m chiwlowo bez dysku gdyż poszedł na gware i urzywam knopixa, swiad wyglada malo kolorowo bez kadu kadu hehe. Uratował mnie Knopix :) mam 1 Gb ramu wiec mysle ze chyba jakoś sie da zainstalować. Dlatego mam do was prosbe czy mozecie mi napisac krok po kroku co wpisac zeby zainstlowac kadu-kadu zdaje sobie sprawe ze za kazdym razem bede musial wpisywac komende ale kontakt z ludzmi jest mi niezbedny :) nie znam sie praktycznie wcale na linuksie dlatego prosze o informacje KROK po KROKU dziekuje bardzo i pozdrawiam Wadim 1326303[/snapback] I nie kadu kadu tylko KADU!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...