ara Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mam teraz pamiec kingstona, czy jesli wloze druga kostke o takiej samej pojemnosci ale np: samsunga to moga pojawic sie jakies problemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Potencjalnie tak, ale nie zawsze i nie odrazu :( lepiej nie mieszaj jesli zamiezasz podkrecac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Jeżeli Twój Kingston chodzi np: na CL2, a Samsung na CL2.5 to obie będą chodziły na 2.5 (znaczy sie wolniej). Poza tym, konfliktów nie powinno być, chyba, że podkręcasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Powiem, ze będą problemy. Ja właśnie niedawno dodałem se 256 ddr ram innej firmy niż Nanya (tez markowe). przy takich czestotliwościach jak teraz chodzą pamięci 333 mhz trudno zgrać ze sobą pamięci. Chyba, ze będą tej samej firmy i ten sam model. Ale zdarzają się cuda i niektórym się udaje dobrze zgrać pamiątki. ja bym sprzedał kingstony i kupił samsungi w jednej kości 512. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marks Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Co to znaczy Kingstona? Bo ja mam Kingstony na kościach Samsunga. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...