kubasiek1 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) Co myślicie o tej płycie?? Mam okazje ją tanio kupic.Wyciagne na niej cos wiecej niz 3000 ze swojego szita celerona 2600? Edytowane 13 Marca 2005 przez kubasiek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 mam tą płyte i proc mi na fsb 220 smiga dobrze tylko pamiatki slabe i niestabilnie, jak masz taką możliwość to weź neo2-p, czyli wersje platinium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 FSB 220 na tym szicie i tak neda rady bo to by było 5700mHz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 MOże sie jakis posiadacz celerona zwykłego wypowie ?? na ile takie celki leca mniej wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 stara płyta niestartuje na fsb120.. ta da rade?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 stara płyta niestartuje na fsb120.. ta da rade?? 1326509[/snapback] celeron notherwood czy D ? plyta nie ma pewnie blokady agp/pci/ddr jesli ustawiasz fsb na 120 to wnioskuje, ze masz notherwooda mozesz sprobowac podniec Vcore, zablokowac mnoznik i krecic cpu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ta stara płyta to nic niema :D tak northwood myslicie ze na około 130fsb na nowej poleci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 :P człowieku na tej płycie z tego celerona wyciągniesz ze 3,5 ghz :P ja mam MSI i865 Neo (czyli gorsza od tej) i spokojnie C2,4 idzie na 3,2 [24x130] (ustawionego mam na 3.1 bo stwierdziłem że 700 MHz to i tak dużo więc nie będę go męczył :P) spokojnie możesz brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 No to super juz jakupiłem teraz tylko pozostaje mi czekac aha bedzie działac tymczasowo bez chłodzenia NB??czy nie bardzo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 wydaje mi się że nie za bardzo, kup za ~20zł zalmana radiator i bedzie stykał, ja na swojej mam standartowego radiatorka od msi i na razie styka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Juz zamówiłem zalmana niebieskiego sie zobaczy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...