ferkus Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Mam taki problem: Wyłącza mi się laptop jak włacze kilka programów, stron itp. Dzieje sie to głównie wtedy gdy laptop chodzi już kilka godzin. I nie wiem w czym problem. Zasilacz? Windows? czy cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszek Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) Mam taki problem: Wyłącza mi się laptop jak włacze kilka programów, stron itp. Dzieje sie to głównie wtedy gdy laptop chodzi już kilka godzin. I nie wiem w czym problem. Zasilacz? Windows? czy cos innego 1326443[/snapback] Komputer moze sie nadawac na serwis. U mnie w pracy na jednym z laptopow (HP) nie mozna wcisnac kombinacji klawiszy "shift+enter" bo sie wylacza:/ aha , a powodow moze byc wiele...przegrzewajacy sie procesor (problem z chlodzeniem), wada laptopa (jw).. Edytowane 13 Marca 2005 przez haszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 prawdopodobnie bydle sie przegrzewa , sprawdz czy wiatrak dziala i czy kurzu nie ma czy gdzies nie ma zimnych lutow , i czy wszystkie styki sa ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...