lord_gregor Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Podczas włączania system wyswietla mi na samym początku że nie widzi stacji dyskietek i jest to błąd 40. Czy jest jakiś sposób zeby ominąć szukanie dyskietek podczas właczania komputera? Ja odłączyłem stacje ale dalej ten sam błąd i nie chce sie komputer włączać, napisane jest tylko wcisnij F1 zeby kontynuowac i komputer pracuje w nieskonczonosc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 poszukaj opcji w biosie (jakos tak to jest, nie wiem dokladnie pisze z pamieci) HALT ON i wybierz opcje np all but diskette. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 "boot up floopy seek" na disable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...