siubuk Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Nie wiem co sie dzieje ale mam w kolumnach jakies dziwne dzwieki psaidam plyte Ausa a7n8x e delux segata barakude!!najnowsze stery do plytki! prosze o pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Sprawdź inne stery, zobacz na innych głośnikach jeśli możesz. Spróbuj określić czy to jest z czymś związane, odczyt z dysku, ruchy myszą itp. Nie wiem jak jest głośno u Ciebie, ale jak ja dam na maksa głośniki to trochę słychać mysz na USB. Inna rzecz że nawet na cichych filmach które trzeba podgłaszać żadko kiedy przekraczam 1/3 skali. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siubuk Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 no jak zaczynam cos instalowac ten szelest sie nateza!!szybszy ruch myszka tez powoduje ten sam obiaw!kopiowanie piliku powoduje pisk:(odczyt cd-romu to samo stery sprawdzilem to samo!! na glosnikach innych nie slychac tego moze moj wzmacniacz jest walniety!! moze uziemienie by dalo rade?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ja tak miałem jak czułośc mojego mikrofonu była ustawiona na maxa. Takie trzeszczenie i piski z głośników "wychodziły"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...