spawacz21 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Potrzebuje sterowniki do karty AMC ICUVGA - GW806D na chipsecie ATI RAGE IIC . Znajomy kupił taki zabytek i prosi o zainstalowanie ( system 98).Jeśli ktoś wie gdzie mogę znależć takie stery lub jakimi moge je zastąpić to proszę o info.[/font] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 tak ciężko wejść na stronke ATI co? https://support.ati.com/ics/support/default...dge&folderID=27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawacz21 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 tak ciężko wejść na stronke ATI co? 1327574[/snapback] dzięki za podpowiedz , szukałem według nazwy karty i nic nie wychodziło dopiero póżniej wpadłem na pomysł żeby sprawdzić na stronce ATI . Zainstalowałem , działa jeszcze raz dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...