Sylwek Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Witam, mam radio samochodowe Panasonic CQ-SRX7000N z czytnikem kart sd. Mój problem jest taki ze jak normalnie wrzuce pliki .mp3 na karte sd przy pomoscy standardowego czytnika 4in1 to radio wyswietla mi napis "not sd audio" co ma oznaczac ze radio nie przeczyta tych plików. Skoleji gdzieś wyczytałem ze musze miec jakis program który podobno konwertuje pliki w jakiś format i dopiero wtedy radio bedzie je widzec. Pytanie, wiecie skąd ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> taki program? Tylko nie podawajcie strony producenta bo tam chcą jkies numery z czytnika, ja ich nie mam. podobno ma to działać na tej samej zasadzie co otwarzacze przenosne z kartami sd. Zgóry dziekuje za jakie kolwiek odowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 No i jak? Nikt nie wie oco chodzi? No nie mówcie ze nikt z was nie ma odtwarzacza mp3 na karty sd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 A i dodam ze program od producenta mi nie działa bo chce orginalny czytnik Panasonica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...