forest kila zbila Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 kumpel pytal mnie o mobo pod socket A / ddr a ja dawno tascikow nie widu pordzcie cos ... tylko przewczytajcie wczesniej jego (kumpla) charakterystyke : umie grac i psuc windowsychociaz nie wie nigdy jak, umie je tez instalowac od nowa ale tylko mu sie tak wydaje hehe :) bo zawsze robi to 3 raz z zedu i za >2 dni od nowa. poza graniem olgada divixy i to chyba wszystko co robi z kompem bo nic innego nie przyhcodzi mi do glowy wiec sprawa niby latwa ale trudna bo on sie porywa na epoxa 8kha+ (chyba z pamieci piszu) ale o oc to on slyszal ale nie widzial......... :) do tak ograniczonych potrzeb chyba polece mu ecs k7s5a przynajmniej zaoszczedzi ~250zl a roznicy nie zauwazy przeciez (sory ecsy glosno pikaja przy bocie) dajcie rade jak plyta soc A do robienia prawie niczego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Heh, z o/c mozna sie zaprzyjaznic w pare tygodni. Lepiej kumplowi nie wciskac ecs bo jeszcze za 2 miechy gotow Cie zabic za rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...