ZIBI_PL Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 a ja pogralem i w sumie podobalo mi sie ;] jednak jak na 1500 mb to demko pokazalo dosc malo :P takie jest moje zdanie. Troche praca kamer wqrza ale tak to spoko sie pyka. Teraz tylko czekac na demko BFME2 i bedzie wiadomo na co wydac kase ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 mam problm z demem, ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m demo, jest ten napis sar wars, empire at war i sie zawiesza tam ! co robic ? 6h sciagania i zapał na marne ? :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 A co to tarot :mur: ?? A tak serio to napisz swoj konfig to może cos da sie zrobic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 A-XP 2200+ r9550 512 ram win xp omega drivers PS. How do I rotate the camera in the game? Star Wars: Empire at War natively supports three button mice. To rotate the camera in Tactical Battles you can rotate the camera by holding down the Ctrl key on the keyboard and the Middle Mouse Button simultaneously. If you have a mouse with only two buttons, or experience any issues with this configuration, you can change the camera controls in the Game Options menu by clicking the Alternate Mouse Controls checkbox. This configuration will require you to hold down the Ctrl Key and the Right Mouse Button simultaneously to rotate the camera. You will not be able to rotate the camera in Galactic Mode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Witam , jakie gierka ma wymagania większe niż Age of Empires 3 ? daje tą gre jako przykład do porównania bo też ślicznie zrobiona była i spore wymagania miała. Może ktoś by jakieś screeny zrobił ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Witam , jakie gierka ma wymagania większe niż Age of Empires 3 ? daje tą gre jako przykład do porównania bo też ślicznie zrobiona była i spore wymagania miała. Może ktoś by jakieś screeny zrobił ? :) W moim odczyciu wymagania gry sa jak na dzisejsze realia... małe Ja z tym co w podpisie gram na max detalach z AA w 1680x1050. Pierwsze odczucia po zagraniu w demko: 1. Jak na gre zajmujaca 1,5GB na HDD demo pokazuje wyjatkowo mało. 2. Porównujac grafike z podobna gra [earth 2160] ta wyglada paskudnie, być moze dlatego ze textury sa przygotowane do gry w 1024x768. 3. Ja jesze nie doszedłem do tego jak moza obrócic mape podczas gry. 4. Na plus.... Fajny tryb cinema mode, gra obsługue rezdzelczości WIDE, być moze grywalność bedze spora ale po tym demie cieżko ocenic. screeny: http://img63.imageshack.us/img63/1030/eaw2...073019898pf.jpg http://img63.imageshack.us/img63/5623/eaw2...073145624zh.jpg http://img63.imageshack.us/img63/6404/eaw2...073238518sf.jpg http://img63.imageshack.us/img63/4246/eaw2...073401233ho.jpg http://img63.imageshack.us/img63/1659/eaw2...073421874ad.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 No, przesadziles z ta rozdzielczascia i gra wyglada naprawde syfnie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Właśnie demko zciągam. Mam nadzieje że przy tej gierce powróce do grania w strategie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 dretwo ladnie mnie wygladaja dwa odzialy piechoty ktore stoja naprzeciw siebie i sobie strzelaja...i strzelaja ...i tak dop po jakims czasie ktos pada. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) pogralem w fulla i darth vader wymiata , force push moze rozwalic duzo jednostek jak jest umiejetnie zastosowana , a co do grafy to rzeczywiscie jest lipna , mzoe pozniej zdam jakas recenzje , jesli ktos mnie nie uprzedzi :) , bo zaraz do pracy musze wyjsc :// Edytowane 17 Lutego 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider_22 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Gra na ign dostała tylko 7.5 bez rewalacji uproszczona max ekonomi,a szybko sie nudzi ogólnie zawód. Edytowane 17 Lutego 2006 przez Spider_22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 kolejny argument aby wydac kase na BFME 2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ...ale na Gamespot dali już 8,7 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Odkurze temat bo skzoda nie pogadać o takiej gierce :) Skonczyłem właśnie grę rebelią i musze rpzynzac ze to jedna z najlepszych strategii w jakie grałem. Lepszy jest tylko Act of war. Grafika mogłaby być lepsza, ale nie tylko to sie liczy. Doskonały klimat i ogromna grywalność - nie mogłem się oderwać od monitora póki nie skończyłem kampanii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 hmmm jesli komus sie podobal SW Rebellion to bedzie mu sie podobac i ta gra... powiem szczerze ze w SW:R gram duzo i tutaj na poczatku odstraszyla nie ilosc opcji... ale pozniej juz mozna nad tym panowac i zoom pomiedzy galaktyka a widokiem sznurowek StormTroopera dziala na swiadomosc 'wladzy nad imperium' ;) jako minus na razie moge podac stopien trudnosci i grrrr BEZNADZIEJNIE zdubbingowany DarthVader... grrrrr ja rozumiem ze tlumaczenie, ale :( :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Na pcozątku też mi się wydawało trudne...ale jak zagłębłem sięw wykorzystnaie jednostek to gra jest prosta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Świetna gra. Dla mnie niemal na rowni z Battle for Middle Earth (prawie, poniewaz o wiele bardziej lubie swiat SW). Tylko rzeczywiscie jak na poczatku dosyc skomplikowana... Mam pytanie do ludzi, ktorzy maja wersje PL: czy da sie wybrac jezyk, czy koniecznie musi to byc PL? Tzn. czy mozna zainstalowac ENG jak w BFME? Edytowane 5 Marca 2006 przez q-b-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ja skonczyłem kampanie po stronie imperium. Zeby podsycic, to pod koniec mozna kierowac Death Star oraz Imperatorem, a sieja nie złe spustoszenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ciekawsze ejst zakończenie po stronie rebelii, gdyż ostatnia scena gry to scena z "nowej nadzieji" chbya wiadomo jaka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Prośba do tych osób co ukonczyly kampanie Rebelii.....Dostałem tę grę w czwartek i wczoraj utknąłem na misjii w której mam zniszczyc generator zasilające duże wieżyczki. Wiem ze musze tym "Włochatym czymś" porwać transporter na nogach. No i to mi sie udalo dzis rano ale juz dalej nie wiem co robic. Jak niszcze ganarator to mnie wszyscy oszczeliwują i lipa. juz chyba wszystkiego probowalem. Proszę jak ktos ma czas to niech napisze co zrobic po kolei mniej więcej. Z góry dzieki PS. gierka wciąga na maxa.....:D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Heheh po ukonczeniu kampani Imperium są sceny których nie było w zadnym filmie :D Rise my friend... ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Prośba do tych osób co ukonczyly kampanie Rebelii.....Dostałem tę grę w czwartek i wczoraj utknąłem na misjii w której mam zniszczyc generator zasilające duże wieżyczki. Wiem ze musze tym "Włochatym czymś" porwać transporter na nogach. No i to mi sie udalo dzis rano ale juz dalej nie wiem co robic. Jak niszcze ganarator to mnie wszyscy oszczeliwują i lipa. juz chyba wszystkiego probowalem. Proszę jak ktos ma czas to niech napisze co zrobic po kolei mniej więcej. Z góry dzieki PS. gierka wciąga na maxa.....:D :DChodzi ci o misję gdzie masz Hana solo i chewbaccę? czy tą wcześniejszą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Chodzi ci o misję gdzie masz Hana solo i chewbaccę? czy tą wcześniejszą?no dokladnie tą.... co w okół pełno patroli a ja mam tylko te dwie postacie w misjii no komplenie nie wiem co mam zrobic zeby to przejsc. <_< <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Mam maly problem gra stanela mi na misji w ktorej trzeba uwolnic Hana Solo z planety Corellia.Lece tam flota i moge sobie zajac ta planete ale zadna bitwa sie nie uruchamia a wiecej nic nie mozna zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 no dokladnie tą.... co w okół pełno patroli a ja mam tylko te dwie postacie w misjii no komplenie nie wiem co mam zrobic zeby to przejsc. <_< <_<a przejąłeś at-at? Tym mozna spokojnie przejść więkoszsc misji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) a przejąłeś at-at? Tym mozna spokojnie przejść więkoszsc misjiPrzejąłem ten duży transporter na nogach.....To o ten ci chodzi?? Nie wiem jak mam zniszczyc generator bo jak zaczynam go nuszczyc to oddziały imperium zaczynają do mnie strzelac i niszczą mi transporter....A w opisie pojazdu pisze ze jest opanceżony...To chyab nie jest jak tak łatwo go zniszczyc.... Edytowane 6 Marca 2006 przez sender28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 at at to takie przerośnięte at st http://www.rickhoberg.com/STARWARS/AT-AT-1.gif szukaj go w lewym górnym rogu mapy na piechote najlepszy jest mawler(lewa cześc mapy mniej więcej po środku) jak dojdziesz do celu to wróć się po mawlera bo będziesz musaił stawić czoło duzej ilości piechoty ogólnie to imo najlepsza misja w całej grze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) at at to takie przerośnięte at st http://www.rickhoberg.com/STARWARS/AT-AT-1.gif szukaj go w lewym górnym rogu mapy na piechote najlepszy jest mawler(lewa cześc mapy mniej więcej po środku) jak dojdziesz do celu to wróć się po mawlera bo będziesz musaił stawić czoło duzej ilości piechoty ogólnie to imo najlepsza misja w całej grze ;] No nie wiem. Mam własnie ten AT-AT i jak mam ci wrócić po tego mawlera skoro jak wysiadam z At-At to on wybucha.I mawlera to piechota w 3 sek. rozwala. Nawet próbowałem mawlerem rozjechać piechote tylko ze wtedy drugi pluton mnie rozwalał....Lipna ta misja. Fajny klimacik. Juz mie to wszystko denerwuje bo 3-ci dzien stoje na tym samym. I tylko co chwila LOADING....... :angry: :angry: :angry: :angry: Stwierdzam ze to nie jest misja dla mnie....niestety.... :( Lipa wilka Edytowane 6 Marca 2006 przez sender28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 rozjeżdżaj mawlerem bo od teog on jest :D dasz rade rozwalić wszystkich tym pojazdem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 rozjeżdżaj mawlerem bo od teog on jest :D dasz rade rozwalić wszystkich tym pojazdemDzieki wkoncu sie udalo....ufff :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...