grzegrz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) czy wszyscy graja tym rebelianckim "scierwem"?? :D Edytowane 6 Marca 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 czy wszyscy graja tym rebelianckim "scierwem"?? :D cicho! ;) bedzie wiecej do bicia ;) gdyby nei Cebit to bym siedzial nad kampania a tak, ech :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ja zaczalem grac po stronie Imperium, na razie nie mam zadnych cudow ale krazowniki klasy Victory niezle daja sobie rade :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 ja zauważyłem, ze po stronie imperium jest trudniej ;] juz nie tak łatwo podbijac nowe planety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 zawiesiłem się w misji 3: Użyj bombowców Y-Wing do neutralizacji transportowców a następnie ... do przechwycenia więźniów (dokładnie tego zadania nie pamiętam), ludzie o co tam chodzi, jak zneutralizować te transportowce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Użyj specjalnego ataku Y- Wingów do unieruchomienia transporterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Użyj specjalnego ataku Y- Wingów do unieruchomienia transporterów. a pozniej podlatujesz ta corelianska corveta z bohaterem i wahadlowiec znika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Ja znowu stanolem "rebelia" zdziebko dalej :/ Nie moge sie dostac do planetki na ktorej mam pokonac pirata i odebrac mu plany / czy inne informacje. Zdobylem Kaut, Kassyk i dalej kupa, zawsze dostaje na orbicie, flota idzie z drzazgi. ma ktos jakis pomysl?? btw: Niszczyciel gwiezdny roxx :]] ale gwiazda rozczarowuje, myslalem ze bede mial nad nia jakakolwiek wladze, a tu tylko dzwigienka strzelaj z dziala :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Użyj specjalnego ataku Y- Wingów do unieruchomienia transporterów.ale jak to zrobić, jakimi przyciskami, czy mam w nich szczelać ? (raczej nie bo wtedy misja będzie nieudana jak zniszczę transportowiec) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Specjalne ataki aktywuje się poprzez tą ikonkę, która pojawia się przy symbolach danej eskadry statków (dół ekranu). Jak już wybierzesz atak specjalny, to jasne, że masz strzelić, zatrzymasz tym samym transportowce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) wszystko dobrze robiłem ale zaciskałem prawy przycisk myszy zamiast lewego (przyzwyczajenie po innych rts-ach) a misję przeszłem w niecałe 5 minut jak się skapłem jak używać ataku specjalnego Edytowane 8 Marca 2006 przez futureeman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Grałem w demko i normalnie mi się spodobała :) choć nie jestem fanem SW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 gra jest słaba, jest ladna, ale cienka :/ żeby wygrać wystarczy tylko mieć jak najwięcej okrętów i jest git :// słabiutkie te star warsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Nie wiem jak się ma to co napisałeś powyżej do faktu, iż w grze mamy limit pkt. dowodzenia (jednostek) i metoda "huzia na juzia" raczej nie ma miejsca w tym rtsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartpark Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Witam wszystkich Może ktoś wie w jaki sposób uruchomić mody w polskiej wersji albo zmienić język na angielski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Czy istnieje spolszczenie napisów do tej gry bo nie mogę znaleść ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 No i skończyłem grę także po stronie imperium ;) Po skończenniu całej gry mogę stwierdzi, ze lepsza jest kampania imperium. Misje są ciekawsze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Heheh wlasnie zniecheciles mnie do gry rebelią ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 hehe ;) No ale wiesz to rzecz gustu jest :) w każdym bądź razie gra warta ze wszech miar polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Warta polecenia bo jest dobra czy warta polecenia bo jestes fanem SW? Ja naleze do tej 2 kategorii ale pytam tak z ciekawosci bo i tak zagram. Imperium najpierw oczywiscie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ja polecam a nie jestem fanem SW, baaa powiem wiecej jestem fanem Star Treka :wink: a i tak polecam te gre, z prostego powodu: jest swietna. PS: przeszedlem najpierw po stronie imperium a teraz przechodze rebelia. PS2: troche mi brakowalo (po stronie imperium) misji, w której mialbym za zadanie obrone gwiazdy smierci przed rebelia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Warta polecenia bo jest dobra czy warta polecenia bo jestes fanem SW? Ja naleze do tej 2 kategorii ale pytam tak z ciekawosci bo i tak zagram. Imperium najpierw oczywiscie ;)I jedno i drugie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 wiecie jak wejść na nowy poziom technologiczny ,mam 2 w Imperium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 przejść kolejne misje w kampanii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Wlasnie wedlug mnie ten poziomy technologiczne slabo rozwiazali. Spodziewałem sie jakichs badan technologicznych,(drzewko a'la te w earth 2150) a tu kiszka. Zdziwiłem sie gdy kolejny poziom odblokował mi sie po przejsciu misji :/ Edytowane 15 Marca 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 podczas grania w trybie galactic conquest wejscie na wyzszy poziom technologiczny po stronie imperium to "zbudowanie" loga imperium a po stronie rebelii ukradzenie robotami wszystkiego co jest do ukradzenia (chodzi o technologie oczywiscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Empire zaliczone... ech chcialem zaczac rebelia... ale jakos do swoich nie umiem strzelac ;) Pozdro P.S. strasznie krotka ta kampania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorteran Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Mam problem z tą grą,a dokładnie: włączam, wyskakuje okienko główne i w tym momencie gra sie wyłącza :/ mam tak tylko z tą grą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Hehe i wszystko jasne o co chodzi :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorteran Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 no dobra... włączam gre, podjarany czekam, pokazuje sie okienko z napisem Star Wars Empire at war i od razu po pokazaniu tego gra wyłącza sie:/ meine komp to : p4 3ghz Geforce Fx5500 512 ram nie mialem takich problemow z innymi grami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...