grzegrz Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Drivery najnowsze zainstaluj i patcha do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorteran Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 po patchu zadziałało, dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr77 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ponawiam pytanie które już du padło. Czy jest patch robiący z beznadziejnej wersji PL wersję oryginalną? Bo już mnie wkurza ten dubbing. Jest beznadziejny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Tez bylbym tym zainteresowany, co prawda nie uwazam dubbingu za beznadziejny ale i tak wolalbym slyszec to w oryginale, przy instalacji zauwazylem ze kopiuje sie jakis plik ktory mogl zawierac oryginalna sciezke dialogowa, moze wystarczy tylko cos podmienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Nosz cholera jasna. Uwielbiam klimaty SW i gra pasuje mi niesamowicie, ale zacialem sie... ;( Gram rebeliantami i mam problem niemal na samym poczatku. Zdobylem jakies 9-10 planet (Mon Calamari, Kessel, itp.) i Imperium nie daje mi spokoju (ktorego potrzebuje na zbudowanie sobie floty na kolejne podboje) i nieustannie atakuje mi to cholerne Kessel. No ludzie! Przeciez to jest tylko cholerna skala. Niewazne jaka mam tam flote (6 corvett, 2 te wiekie kilkusegmentowe, kilka pomniejszych i kilkanascie ekip X i Y Wingow), Space Station na poziomie 2-gim i ze na planecie jest Ion Cannon. Imperium ciagle mi wkracza z 12 zwyklymi niszczycielami i kilkoma Imperial, o reszcie juz nie wspominajac i [gluteus maximus]. Probuje juz kilka godzin i za cholere nie moge obronic tej planety. Ma ktos jakies porady moze do walki powietrznej (wezwanie posilkow wyczailem, ale nie pomaga)? Najgorsze, ze gram na Easy... Edytowane 20 Marca 2006 przez q-b-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 a po co ci to kessel? zdobędziesz je sobie póżniej jak bedziesz miał już dostatecznie dużą flote Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Uczucia patriotyczne mi nie pozwalaja. ;) A tak serio to chyba oddam im ten Kessel... :( Podejrzewam, ze nawet jakbym ich pokonal jakas resztka sil, to zaraz by mnie znowu walneli przed odbudowaniem strat i tylko kase (i zycie ludzi!) bym stracil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suceed Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Gram od niedawna gierka bardzo fajna !! Gram imerium :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalus Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Imperium gra sie w sumie bardzo latwo :) Co do planet to chyba nie trzeba miec wszystkich aby ukonczyc gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalus Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ja przeszedlem to szybko rzecz jasna imperium i grajac na latwym imperium naprawde nie powinno sie miec praktycznie zadnych problemow :P pytanie do tych co grali imperium. wyscie zdobywali wszysciutkie planety czy tylko te co trzeba ? bo ja wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Grałem na średnim poziomie trud. i w dodatku "Dobrymi", Impreium jest fee :P złe. Z drugiej strony "Jasna ścieżka" jest dosyć ciemna i trudna. Jak skończyłem grę to nie mogłem w to uwierzyć...strasznie krótka jest! A najfajniejsze w spolszczeniu jet artodito czy jakos tak to było :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalus Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ja imperium na poziomie trudnosci latwym przeszedlem w 2-3 dni :P i teraz sobie zagral sojuszem chyba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Witam mam problem z dźwiękiem / po zainstalowaniu gra się uruchamia ale guzik audio wogóle nie jest dostępny no i oczywiście nic nie słychać z głośników ? co to może być ? komp zgodnie z opisem audio c-media ac97 Cmi9739 najnowsze stery zaisntalowane i nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 moze to dziwne ale przeinstalowalem gre i juz dziala:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Mam problem. A raczej nie wiem za bardzo co sie dzieje. W misji gdzie Boba Fett ma do sprzatniecia czujniki wokol bazy piratow (imperium). Wszystko ladnie czyszcze, potem przylatuja posilki w sile 3xAcclamator + 5xTartan + Vader no i Boba Fett do kompletu. Generalnie ze wszystkim robie sieczke, rozwalam baze piratow na asteroidzie, kosze wszystkie mysliwce ale za cholere nie moge rozwalic szefa piratow, siekam w niego wszystkim co mam (lacznie ze zdolnosciami czyli zwiekszeniem mocy laserow + pociski soniczne Boby Fetta) a typowi nawet oslony sie praktycznie nie zmniejszaja (max jaki udalo mi sie osiagnac to okolo 1/4 shield mu zeszlo, ale co z tego jak po chwili sie odnawia). No i oczywiscie przegrywam bo nie daje rady go "spacyfikowac" i kolo ucieka. Jakies pomysly na to misje?? Chcialem zbudowac Interdictora zeby nie mogl odleciec, ale mam za maly tech level. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Sorka, nie jestem w temacie ale TU masz dwa FAQ do tej gierki .... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 hehe, dziwne, bo mi posiłki przyleciały, rozwaliły baze, a ja tylko statkiem Bobka Feta go rozwaliłem (tzn. przejąłem jego statek) jednym pociskiem xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...