Witchhunter Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Czy ktos nie orientuje sie przypadkiem, czy w katowicach nie mozna dostac gdzies miedzi DETALICZNIE, czyli nie kawalka 1.5x10x400 wazacego 54kg? Wybieram sie tam w sobote, a potrzebuje czegos w granicach 10x10/15cm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Czy ktos nie orientuje sie przypadkiem, czy w katowicach nie mozna dostac gdzies miedzi DETALICZNIE, czyli nie kawalka 1.5x10x400 wazacego 54kg? Wybieram sie tam w sobote, a potrzebuje czegos w granicach 10x10/15cm... a tak nawiasem to w przeliczeniu ten kawalek 54kg ile kosztuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Jutro spytam kumpla to odpiszę gdzie można popytać, ale tak wstępnie gdzieś w Szopienicach koło jakiejś huty met. nież. mają sklep firmowy. Kg. miedzi na złomie to ok 7,50 a w przerobie to zależy, płaskownik 100x10x2000-2000 mm ok. 12,00/kg (ceny netto). Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mozna dostac płaskowniki i blache miedzianą koło placu sejmu śląskiego... a swoją drogą skoro jestes z katowic to musimy isc razem z Tobią i Vipem na browar :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Chyba trzeba będzie. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mozna dostac płaskowniki i blache miedzianą koło placu sejmu śląskiego... a swoją drogą skoro jestes z katowic to musimy isc razem z Tobią i Vipem na browar :) Z mila checia, ale jest maly problem. Jestem z 3miasta (gdynia), a do katowic jade na Mystic Fesitval, wiec zabawie jeden dzien i plan mam raczej napiety... ale myslalem, zeby skoczyc na zakupy do 4maxa i moze sprobowac jakas miedz dorwac, bo u mnie z tym kiepsko. miedz w 3city kosztuje takze jakies 12zl/kg. Moge dostac wlasnie taki kawalek 54kg, albo plyte 120kg :(... cholerne hurtownie Jutro spytam kumpla to odpiszę gdzie można popytać, ale tak wstępnie gdzieś w Szopienicach koło jakiejś huty met. nież. mają sklep firmowy. Szopienice to jakas miejscowosc czy dzielnica katowic ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 dobra, juz wiem gdzie sa szopienice. Kawal drogi od dworca... wybiore sie wiec pewnie na ten targ slaski... macie moze jakis adres? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Witchhunter Z mila checia, ale jest maly problem. Jestem z 3miasta (gdynia), a do katowic jade na Mystic Fesitval, wiec zabawie jeden dzien i plan mam raczej napiety... ale myslalem, zeby skoczyc na zakupy do 4maxa i moze sprobowac jakas miedz dorwac, bo u mnie z tym kiepsko. Kiedy będziesz się wybierał do 4max'a ??? Bo byłem tam wczoraj i prawie nic nie mają bo dostawa będzie dopiero (w najlepszym wypadku) za tydzień. bLaSterD Mozna dostac płaskowniki i blache miedzianą koło placu sejmu śląskiego... A gdzie dokładniej - bo złaziłem połowę Katowic (nie wiedziałem że jest aż tyle fajnych sklepów) ale nie znalazłem nigdzie miedzi w detalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Witchhunter Z mila checia, ale jest maly problem. Jestem z 3miasta (gdynia), a do katowic jade na Mystic Fesitval, wiec zabawie jeden dzien i plan mam raczej napiety... ale myslalem, zeby skoczyc na zakupy do 4maxa i moze sprobowac jakas miedz dorwac, bo u mnie z tym kiepsko. Kiedy będziesz się wybierał do 4max'a ??? Bo byłem tam wczoraj i prawie nic nie mają bo dostawa będzie dopiero (w najlepszym wypadku) za tydzień. Nie wiem dokladnie, pewnie sobota gdzies kolo 12, ale dokladnie nie wiem, bo nie wiem co bede tam robil wczesniej/pozniej. Mozliwe, ze wogole nie wpadne... ale tak glupio potem stwierdzic, ze jednak cos potrzeba a tu trza za poczte placic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mozna by sie na browarka umowic... ja raczej na mystic nie pojde bo nie mam za co.... :| ale na piwko jeszcze mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mozna dostac płaskowniki i blache miedzianą koło placu sejmu śląskiego... a swoją drogą skoro jestes z katowic to musimy isc razem z Tobią i Vipem na browar :) ja tez chce ja tez ;)) 8) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 jo tesz żech jest ze katowic :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 i chętnie wypiłbym pare browarków z qmplami z twek'a, podajcie na prv miejscówkę i czas , jak dam radę to chętnie wpadne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 i chętnie wypiłbym pare browarków z qmplami z twek'a, podajcie na prv miejscówkę i czas , jak dam radę to chętnie wpadne własnie do mnie także chętnie sie napije piwka ze ze znajomkami z Tweaka Mail to Wizjonerek@skrzynka.pl dajcie znac jak kiedy i gdzie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 i chętnie wypiłbym pare browarków z qmplami z twek'a, podajcie na prv miejscówkę i czas , jak dam radę to chętnie wpadne własnie do mnie także chętnie sie napije piwka ze ze znajomkami z Tweaka Mail to Wizjonerek@skrzynka.pl dajcie znac jak kiedy i gdzie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 oki... spox skontaktujemy sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 oki... spox skontaktujemy sie...szczekam hoouu houu z niecierpliwoscią 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 hehe troche zboczyliscie z tematu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 hehe troche zboczyliscie z tematu :wink:tak sie własnie zastanawiam czy w sklepie firmowym BELDON'ki nie mieli by takich jakiś łodpadków :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Trzeba by się zakręcić koło Huty Ferrum - z tego co wiem to tam mają wyroby miedziane BTW tesh jestem chętny na to piwko :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...