mkl Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 no ile i gdzie to się kupuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 w monopolowym ;] [dziwne, ze to pierwszy sklep ktory mi do glowy pszyszedł.. ;)] a tak na serio.. to agencje reklamowe.. i wszelakiego rodzaju sklepy budowlane [castorama, obi etc].. co do ceny to roznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 "gdzie kupic plekse" - odcinek 2317412574124 co to jakis zmasowany atak leniuchow na forum tweak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Leć do Biedronki! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Czy ludzie zaczynają sie rodzic bez mozgu - głowy ( oczywiscie to nie do ciebie , ale ogolnie ) topiki pisane po XXXXX razy sa juz na forum wystaczy przejżec , a jest tam wiele ciekawych rzeczy . Co do pleksi, szukaj szukaj szukaj , google , castorama , gdziekolwiek , napewno znajdziesz predzej niz dostaniesz odpowiedz na tym forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Z biedronka to dobry pomysl :D :D :D - Tato, jaka fajna plexa - To z biedronki. :D -Tak ? Przysiaglbym ze z plastiku :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Pójdź se do Nomi,Obi,Castoramy coś w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 mikoś* ma na dole... 2x1m^2 * sąsiad , ma okna z akrylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Czy ludzie zaczynają sie rodzic bez mozgu - głowy ( oczywiscie to nie do ciebie , ale ogolnie ) topiki pisane po XXXXX razy sa juz na forum wystaczy przejżec , a jest tam wiele ciekawych rzeczy . Co do pleksi, szukaj szukaj szukaj , google , castorama , gdziekolwiek , napewno znajdziesz predzej niz dostaniesz odpowiedz na tym forum :D 1327624[/snapback] juz nie chodzi o to ze na forum topik byl multum razy bardziej dobija mnie kompletny brak samodzielnosci niektorych userow ktorzy za przeproszeniem palcem nie moga trafic do pupy bez napisania tematu. czemu ja potrafilem pojsc na miasto, pochodzic po sklepach i popytac sie o plekse, znalezc biuro reklamowe i kupic plekse a niektorzy tego nie potrafia? wystarczy sie chocby przejechac do jakiegos marketu budowlanego w ktorym mozemy zaopatrzyc sie w duzo rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Mnie tego tłumaczyc nie musisz , moja odpowiedz o tym traktuje.... Ale to rozmowa na inny topic , jak chcesz to mozna stworzyc i sie troche udzielic :D ale to niema sensu bo niezmieni to faktu ze ludzie czasami niepotrafią nawet sie młotkiem posługiwac, albo zrozumiec ze chce kupic filc polerski a nie kamien szlifierski :mur: . Co do tematu , powodzenia i pozdrawiam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Ja kupilem w sklepie z tanią odzieżą :) A tak na serio to w LEROY MERLIN w Arkadii. Za plexe przezroczystą 50cmx50cmx2mm zapłaciłem ok 12zł. pozdr. PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Tak sobie myśle ze dobry byłby topic w ktorym mozna by sie zapytac o takie banały jak wyciaz zamontowac okno gdzie kupic plekse .... jakei wiertło ..... jaka katoda..... jaki kolor..... czym ciąc..... Najlepiej jakby był przylepiony topic wtedy każdy mógłby sie zapytac i dostać sensowna odpowiedz...... ( "być moze" było by mniej topiców o treści : jak..... gdzie....... i co.... ) JAK SĄDZICIE ? Edytowane 15 Marca 2005 przez Rycho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 ja juz kiedys wspominalem o takim przyklejonym topiku gdzie umieszczalibysmy wszelkie HOW TO (ciecie budy, malowanie, szpachlowanie, owijanie kabli itd itp) ale jakos nikt sie tym nie przejal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Na upartego , jak bedize topic to moge "obsługe lutownicy" zrobic :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek17 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 a ja bym proponowal kupic komplecik. kosztuja jedynie 25 zeta. odrazu wyciete, z uszczelka i jeszcze z czyms metalowym ale nie wiem co to. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 O jaki komplet Ci chodzi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rożek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ja kupiłem w castoramie za 15 zł taką 2 mm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoMisiek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Ostatnio wstawiałem okno do obudowy.. za pleksi 350x450x3 mm zapłaciłem około 17 zł. Pleksi była wycięta na wymiar i miała pięknie wyszlifowane krawędzie. Pytałem szklarza i mówił, że jeśli bym chciał to można też wyciąć otwór (np na wentylator) na określony wymiar. Bez dodatkowych kosztów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
71DeX Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45454263 Jeśli bylby ktoś zainteresowany posiadam również plekse o wymiarach 330x180x8 w cenie 17zł Może tutaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 1348527[/snapback] Wariactwo! Moim zdaniem 17PLN + 7PLN za priorytet - toz to rozboj w bialy dzien!!! Ja pojechalem do Praktiker'a (na bilet miesieczny, wiec mozna by powiedziec ze za darmo ;-)) i za plekse o wymiarach ok. 50x50cm (grubosc 3mm) dalem 12,99... amen! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wariactwo! Moim zdaniem 17PLN + 7PLN za priorytet - toz to rozboj w bialy dzien!!! Ja pojechalem do Praktiker'a (na bilet miesieczny, wiec mozna by powiedziec ze za darmo ;-)) i za plekse o wymiarach ok. 50x50cm (grubosc 3mm) dalem 12,99... amen! 1361871[/snapback] I ta na aukcji i ta twoja w praktikerze pleksa to szajs i gowno. Najlepsze jest szklo akrylowe, ale jest drozsze. No i powinno miec wiecej niz 3mm. Przynajmniej 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 I ta na aukcji i ta twoja w praktikerze pleksa to szajs i gowno. Najlepsze jest szklo akrylowe, ale jest drozsze. No i powinno miec wiecej niz 3mm. Przynajmniej 4. 1361887[/snapback] No pewnie... ale nie jak chcesz miec moda tanim kosztem. Ja tam nie widze sensu w zabawe szklem akrylowym (poza wykonaniem CALEJ obudowy - jak juz pieniadze wydawac to z sensem). Na "okienko" wystarczy w zupelnosci CIENKA pleksa (4mm? na okno? chyba zartujesz... raczej na scianki nosne obudowy). BTW "szajs i gowno"... zal mi ciebie - nie bede komentowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Stary zlozoj , kazdy ma swoje zdanie , a tego typu teksty ze ci kogos zal to na inne forum . przeciez nic niezrobil ? :blink: . Co do pleksi kazdy ma inne gusta,jedni maja kase inni nie. koniec . B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Tak sobie myśle ze dobry byłby topic w ktorym mozna by sie zapytac o takie banały jak wyciaz zamontowac okno gdzie kupic plekse .... jakei wiertło ..... jaka katoda..... jaki kolor..... czym ciąc..... Najlepiej jakby był przylepiony topic wtedy każdy mógłby sie zapytac i dostać sensowna odpowiedz...... ( "być moze" było by mniej topiców o treści : jak..... gdzie....... i co.... ) JAK SĄDZICIE ? 1329919[/snapback] Jestem za :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemek89 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam. Chciałbym sie spytać czy plexi 3 mm, o wymiarach 30x30cm bedzie wystarczajaco sztywna by wstawic jeszcze do niej wentyl 120 mm. Z góry dzięki za odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ja kupilem na allegro 2mm 250x250 + 370x320 i zaplacilem z przesylka 30 zl. w obi widzialem 250x500 4mm za 19zl ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam. Chciałbym sie spytać czy plexi 3 mm, o wymiarach 30x30cm bedzie wystarczajaco sztywna by wstawic jeszcze do niej wentyl 120 mm. Z góry dzięki za odp :) 1378062[/snapback] 30x30 może nie duże ale obawiam sie, że wpadnie w wibracje dzieki temu wentylowi. Jesli masz dostep do 4mm to bierz tą czwórke. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemek89 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Chciałem brać okno akrylowe z angeli 3mm bo nie jest jeszcze strasznie drogie. Może to troche głupie pytanie ale czy akryl różni sie wiele od plexi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykus Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ja kupiłem plexi na allegro o wymiarach 350x400x4mm za 17+przesylka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46115552 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 co by nie smiecic nowym tematem podepne sie pod stary ;-) Czy ktos wie czy istnieje wogole czarna pleksi ?? bo rozne kolory znajduje ale o czarnej cisza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...