jerzykilker Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) witam. dwa pytania: 1. czy da sie wylaczyc diode w myszce? 2. czy i jak ustawic akceleracje(i co to w ogole daje)? z gory dzieki, pozdrawiam. i jeszcze jedno: jak trzymacie myszke(pytanie do posiadaczy diamondbacka)? pytam, bo mam wrazenie jakby mi sie dlon nawet leko spocona(po uzywniu myszki ok. 5 minut)kleila delikatnie do plastikowego korpusu. czy macie podobne wrazenia? czy do tego sie przyzwyczaja? to jeszcze jedno: czy jest jakies oprogramowanie, ktore zmienia przypisanie klawisz przy wlaczniu jakiegos programu? chodzi o to, ze przy przegladaniu stron dobrze dzialaja boczne klawisze jako back/forward, ale w grze nie moge ich ustawic :/ jak mozna to rozwiazac(oczywiscie poza zmiana przez sterownik za kazdym razem jak wlaczam gre...)? Edytowane 7 Czerwca 2007 przez jerzykilker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobby_moore Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam. Zainstalowałem dzis Viste i pojawil sie dziwny problem z diamondbackiem, mianowicie nie moge przypisać klawisza ALT do bocznego przycisku myszki. Sterownik wykrywa nacisniecie tego klawisza, przypisuje go, ale w zadnej aplikacji on nie dziala. W windzie XP problem nie występowal, sterowniki zainstalowane najnowsze, ze strony razera. Mial ktos kiedys, taki imo dosc dziwny problem? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Jak przypisać jakiemuś klawiszowi funkcję "klawisz trzeci" lub "middle button" czy jak kto woli "klawisz środkowy" ? Nie widzę nawet takiej opcji w tych zafajdanych sterach razera. Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 universal scrolling (przynajmniej w moim RazerPro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...