dayus Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 mam podlaczony dysk PATA i podczas wykrywania dysku SATA komp staje i dalej sie nie wlacza. Tylko gdy jest podlaczony ajkis dysk twardy do portów ATA. Obojetnie jaki dysk, zmieniona taśma, zmienione wejscie ata na plycie, zworki w innych pozycjach, inny bios. Dlaczego?? Dodam,ze tak nie bylo, keidys mialem nawet 2 dyski i bylo wsyztsko OK. ALe gdy dysk podlacze w kieszeni gdy komp chodzi, to go wykrywa i mozna na nim pracowac(czyli sprawny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 nastepny problem: - komp chodzi nagle wylaczy sie monitor(mruga dioda na monitorze) i kompa trzeba zresetowac na front panelu. Co sie dzieje?? Macie jakies sugestie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 sprawdź napięcia.... kondensatory na płycie gł?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 plyta byla dopiero co w serwisie, stwierdzili ,ze wszystko Ok(czytalem kartke z autoryzowanego serwisu EPoX), to raczej kondziory nie mogly pasc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 nie ma juz wiecej solucji dla mojego problemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielki_p Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Pociesze Cię, że też mam problem z starym dyskiem (samsung 3 gb) w kieszeni na epoxie. Jak jest w kieszeni to się dzieją jaja, a jak na samej taśmie to ok. A u kuzyna sprawdzałem kieszeń i wszystko było ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 ale u mnie to obojetnie jak i kazdy dysk na pata :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...