piotres Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 witam Czy znacie jakis sposob by wykonac sobie termometru z wyswietlaczem ?? Po prostu sensor temperatury do tego wyswietlanie na LCD lub wyswietlaczu LED . Zasilanie z baterii lub 5v, 12 V. I dobrze by bylo zeby to poprawnie dzialalo ponizej -50*C, a -50*C to absolutnie minimum . Z gory dzieki za pomoc. pozdrawiam piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Też jestem na tym etapie znalazłem tylko to http://www.modernizacje.net/art/74/1/montu...ury/na/procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Słyszałem że można kupić taki na stacji Statoil za ok 20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...