Mr.Ghost Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 :? Mam problem z moją kartą Leadtek 6800GT. Czy to możliwe, że przy temperaturze procesora karty około 70 stopni Celsjusza występują artefakty i karta się wiesza? Czy to wina złego chłodzenia (mam procesor Pentium 4 3,2 GHz) czy raczej wina karty? Na chwilę obecną chcę zakupić dodatkowe wentyle na obudowę, ale boję się że to nie pomoże skoro już przy tak niskiej temperaturze karta się wiesza. Pomóżcie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 w wątku o 6800 napewno znajdziesz odpowiedz na twoj problem. po co zakladasz nowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Oddaj na gwaracji nie ma prawa być żadnych artyfektów ! Karta ma zabezpieczenie termiczne więc albo działa dobrze (nie podkręcona) albo wogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Oddaj na gwaracji nie ma prawa być żadnych artyfektów ! Karta ma zabezpieczenie termiczne więc albo działa dobrze (nie podkręcona) albo wogóle. 1330824[/snapback] ARTEFAKTÓW :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...