gabcok Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 mam karte graficzna zintegrowana s3 Pro savage graphics, komputer jest jeszcze na gwarancji. Czy w serwisie moga mi ja wymienic? Nie wiem czy kupowac nowa. (ta jest juz dosc lipna i chce kupic nowa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 moze napisz jaki masz sprzet mobo jakie tam jest agp czy moze pci-e <_< ile i jakie ramy ile napedów jaki zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3Dmesiash Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 No za doplata powinni wymienic chociarz nie w karzdej firmie da sie takie cos zrobic im np w media m.... napewno ci to nie przejdzie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 grafy zintegrowanej nie mozna wymienic bo jest wlutowana w plyte glowna, za to jesli masz agp/pcie to mozna spoczko wstawic druga,a tamtawylaczc, jak masz kompa nei plombowanego to mozesz to nawet sam zrobic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UpioRNy_boRSUK Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) mam karte graficzna zintegrowana s3 Pro savage graphics, komputer jest jeszcze na gwarancji. Czy w serwisie moga mi ja wymienic? Nie wiem czy kupowac nowa. (ta jest juz dosc lipna i chce kupic nowa) 1327683[/snapback] Gość ma chyba ASrocka także spoczko możesz sobie qpic "dodatkową" " :) mam taką samą i służy mi jako serwer w domu :) " Edytowane 17 Marca 2005 przez UpioRNy_boRSUK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...