Skocz do zawartości
C!@zzz

Mks_vir

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio miałem wpi*** wirsów na kompie no i użyłem do ich zniszenia mks vir

zainteresowała mnie jedna rzecz: co daję zmiana nazwy wirusa ?? i dlaczego nie ktorych wirsów nie da się usunąc czy wyleczyć??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmiana nazwy pliku

nie wirusa

daje tyle ze jezeli udalo sie zmienic z *.exe na *.vir to jest szansa ze nie bedzie sie uruchamial ;)

i mozna go wyrzucic

i wogole

czesci nie mozna usunac, wyleczyc zmienic nazwe poniewaz sa to juz chodzace procesy

nalezy je namierzyc i wylaczyc w managerze urzadzan (np) i wtedy pieknie sie usuna

ps jak miales badziwia w cholere to zapusc jeszcze inne antyviry - co znadziesz to wal

kazdy znajduje i usuwa co innego ;]

no i nie zapomnij o ad-ware

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesci nie mozna usunac, wyleczyc zmienic nazwe poniewaz sa to juz chodzace procesy

nalezy je namierzyc i wylaczyc w managerze urzadzan (np) i wtedy pieknie sie usuna

1327728[/snapback]

ale ta metoda nie zawsze skutkuje, bo i sa takie ktore nie chodza albo robia swoja kopie albo nadal nie da sie ich usunac.

Wtedy namierzasz je zapisujesz sobie na kartecce miejsce docelowe, i uruchamiasz kompa z bootowalnej plytki z winda--> wybierasz konsole odzyskiwania systemu--> idzesz do miejsca w ktorym byl dran i zmieniasz mu nazwe , bardziej chodzi o rozszerzenie pliku.

potem po odpaleniu windy da sie go usunac piknie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiscie uzywam Pande Platinum i jestem z niej bardzo zadowolony dobrze chroni kompa.Ponad to uzywam Ad-Aware Se profesjonal,SP2 dla Xp z zapora nawet sie przydaje i wspomagam sie skanerami on-line miedzy innymi mks_vir i jak narazie odpukac juz rok bez wira w systemie :D ,jaesli cos sie prubuje sciagnac lub wtargnac do Pc panda usowa natychmiast :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi