C!@zzz Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 ostatnio miałem wpi*** wirsów na kompie no i użyłem do ich zniszenia mks vir zainteresowała mnie jedna rzecz: co daję zmiana nazwy wirusa ?? i dlaczego nie ktorych wirsów nie da się usunąc czy wyleczyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 zmiana nazwy pliku nie wirusa daje tyle ze jezeli udalo sie zmienic z *.exe na *.vir to jest szansa ze nie bedzie sie uruchamial ;) i mozna go wyrzucic i wogole czesci nie mozna usunac, wyleczyc zmienic nazwe poniewaz sa to juz chodzace procesy nalezy je namierzyc i wylaczyc w managerze urzadzan (np) i wtedy pieknie sie usuna ps jak miales badziwia w cholere to zapusc jeszcze inne antyviry - co znadziesz to wal kazdy znajduje i usuwa co innego ;] no i nie zapomnij o ad-ware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 czesci nie mozna usunac, wyleczyc zmienic nazwe poniewaz sa to juz chodzace procesy nalezy je namierzyc i wylaczyc w managerze urzadzan (np) i wtedy pieknie sie usuna 1327728[/snapback] ale ta metoda nie zawsze skutkuje, bo i sa takie ktore nie chodza albo robia swoja kopie albo nadal nie da sie ich usunac. Wtedy namierzasz je zapisujesz sobie na kartecce miejsce docelowe, i uruchamiasz kompa z bootowalnej plytki z winda--> wybierasz konsole odzyskiwania systemu--> idzesz do miejsca w ktorym byl dran i zmieniasz mu nazwe , bardziej chodzi o rozszerzenie pliku. potem po odpaleniu windy da sie go usunac piknie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 oszywiscie zgadzam sie z przedmowca ;D na szczescie ganeralnie dbam o mojego kompa i nie mam az takich problemow :razz: no i zawsze jest jeszcze reinstall systemu ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 zmieniając temat: jaki jest według was the best any wir ?? osobicie uzywam nod32 ad-adware, spy boota i mks vira ale szukam czegos leszpego ponoc panda jest nie zla ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 nie ma dobrego antyvirusa, jest ten ktory nam bardziej przypad do gustu: panda jest halowa ( ale to moja opinia) nod tak samo, norton tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 temat o antywirach miłego czytania ps. każdy user ma własne zdanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skulek Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Praktycznie wszystko da rade usunąć :D w Trybie awaryjnym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucharz Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ja osobiscie uzywam Pande Platinum i jestem z niej bardzo zadowolony dobrze chroni kompa.Ponad to uzywam Ad-Aware Se profesjonal,SP2 dla Xp z zapora nawet sie przydaje i wspomagam sie skanerami on-line miedzy innymi mks_vir i jak narazie odpukac juz rok bez wira w systemie :D ,jaesli cos sie prubuje sciagnac lub wtargnac do Pc panda usowa natychmiast :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...