YaReK84 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Wiec tak się składa, że jeszcze muszę pracować na tym sprzęcie, i puszkałem na forum tematów, przeczytalem te o tematyce Riva tnt2 m64 ale nie znalazłem tego o co mi chodzi. Mianowicie potrzebuje sterowników do tej karty ale nie wiem skąd wziąć, byłem na osicjalniej stronie Nvidia ale nic nie znalazlem, sciagnalem jakies sterowniki ktore powinny dzialac ale nie działały. Zaczelosie od tego ze zainstalowalem gre Air Strike 3d i owa gra nie chce działac, bo wyskakuje jakis komunikat ze cos tam nie znalezione, pozniej otwiera sie jakas strona i jest napisane tam ze mam zrobic cos z OpenGl lub zainstalowac nowe sterowniki....zakręciłem się z tym strasznie. Może ktoś mi pokóc, bo widziałem, że jest tu sporo osób, które dużo potrafią...DZIĘKI Z GÓRY! Edytowane 14 Marca 2005 przez YaReK84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 sterowniki do tej kary zwa sie detonatorami- kiedys a obecnie focware, jak je sciagniesz to powinno wszystko chodzic. Oczywiscie najnowsze wersje nie beda dla ciebie najlepsze, radzilbym ci poszukac ( albo jak jakis inny forumowicz da link ) sterownikow w okolicy 26,xx pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziuraWy71 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Witam w gronie TNT-owcow :) Mialem niedawno ten sam problem - najlepsze dla tej karty sa chyba 28.32. 2000/XP - http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_28.32.html 9x/Me - http://www.nvidia.com/object/det_xp_win9x_28.32.html Pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaReK84 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Dzięki, już działa, naprawdę zajebistcie przydala się Wasza pomoc!!! WIELKIE DZIEKI i oby Bóg wynagrodził to wam w kobietach :lol: POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Dzięki, już działa, naprawdę zajebistcie przydala się Wasza pomoc!!! WIELKIE DZIEKI i oby Bóg wynagrodził to wam w kobietach :lol: POZDRO 1328911[/snapback] OBY :P :P :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 oj oby oby :-D ale jak to nie mogłeś znależć na stronce nvidi <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...