Black256 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Tak jak w temacie. Czy znacie jakies firmy ktore sciagaja laptopy z USA za pewna oplata?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobo05 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 oj tutaj jest problem... niektórzy na allegro na przykład handlują sprowadzonymi laptopami ale kosmicznie zawyżają ceny. Tak samo by to sie raczej miało w przypadku jakiejś firmy:/ dlatego najlepiej jest samemu sprowadzić i mieć święty spokój lub poprosić kogoś w USA żeby wysłał do POlski ale wtedy siedzisz znerwicowany z myślą "oclili czy nie?:(" chyba że sam laptop goły z kablami to można powiedzieć ew. że to używany stary laptop który powiedzmy Ty zostawiłeś jak byłeś kiedyś lub dostałeś od kogoś..ja na przykład sie troche nasprowadzałem tego sprzętu paczkami wysłałem sobie dwa zestawy głośników i odtwarzacz dvd divx a do walizki wcisnąłem zawinięte jak cholera playstation 2 z akcesoriami i paroma oryginalnymi gierkami i znalazlo sie jeszcze miejsce na procek do kompa;) jakimś cudem niczego mi nie oclili - albo nie zauważyli albo nie chcieli zauważyć:) ale znam ludzi którzy zapakowali sobie 2 aparaty cyfrowe (nie musze mówić jakie to małe) i walneli im takie cło że cena wyszła identyczna jak w Polsce..taka to loteria - kombinować trzeba. A najlepiej poleć sam albo niech ktoś kto będzie z wizytą w POlsce Ci sprowadzi jako bagaż podręczny wtedy nie płacisz za nic;) ja tak już robiłem ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxxior Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 jestem absolutnie zielony w temacie sprowadzana sprzetu ze stanów, ale może pomożecie mi to zmienić. Jakiego rzędu są różnice w cenach, gwarancja oczywiście nieważna czy w ogole chodzi o rynek wtórny? Co z Tablet PC. Jakie ceny za coś w stylu Simpada. Potrzebuje albo laptopa ( wersja full) bądź czegoś do czegos do czytania ebooków z w miare dużym ekranem (PDA są za małe). No to tyle, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobo05 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 hmm ceny są nieporównywalne...wejdź może tutaj www.pricegrabber.com dokładnie wszystko jest tańsze niż u nas i to o sporą kwote..gwarancja jest chyyyba nieważna...tego akurat nie wiem:) jeżeli chodzi o Tablet PC i laptopy to ponownie odsyłam do mojego linku wyżej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 zależy od firmy z gwarą. Ja mam światową gwarancje na 2 lata a na 3 rok moge dokupic ale to juz tylko Polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...