Skulek Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Siemanko dzis sie troszkę bawiłem z prockiem oto moje rezultaty: :D Da radę coś jeszcze wycisnąć ? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 podkręć to sie przekonasz ale coś mi sie wydaje że te temp. to jakieś fake ci płyta podaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skulek Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) To samo w biosie podaje jade na standardowym coolerku :D // A propo jak sie ten mnożnik odblokowuje ?? Bo juz teraz sie pogubiłem :D Edytowane 14 Marca 2005 przez Skulek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skulek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Podpowie ktoś :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 tomshardware.pl szukaj w dziale filmy.... 1 film czy jakos tak ladnie nazwane. wg tego odblokowalem i dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkaor Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 chodzi o 2 filmik dokładny link poniżej: http://www.tomshardware.pl/site/videos/thg_videos-01.html jezeli twierdzisz że działa to chyba tez spróbuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skulek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Dziekii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puch4cz Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 palomino to raczej tragedia do kręcenia... miałem palomino 2000+, mnożnikiem się nie bawiłem, ale ze standardowego 133 fsb poszedł MAX na 146 (zmiana napięcia nie pomagała), przy tym w stresie miał ok 55C. lepiej już zmotaj procka na innym rdzeniu, np. thoroughbred :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ja ze swojego AMD ATHLON'a1.7 wyciagnelem : :] czy to jest max ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 @EaC No to nie masz sie czym chwalic bo ty miales T-breda B a one sie tak najmarniej kreca... Ja krecilem 1700+palomino na 2000+ 1.75v @ 1.85v... ukrop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 @ath dziekuje bardzo za pomoc . POLECAM TEGO GOSCIA zna sie na tym co robi :) oto jego dzielo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Mowilem koledze ze da sie jeszcze wiecej, ale tyle idzie na def. v core. Ma odblokowanego tbreda-b, pewnie jiuhb :rolleyes: Edytowane 19 Marca 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 eh na moim wapnie na co dzien :arrow: 1800+ 1530MHz 133*11,5 na 2000+ 1680MHz 160*10.5 1.75V- synchro z pamieciami (1 266 i 1 333) max dla procka to 1740MHz 166*10,5 1.80V ale na kosci 333 robie 200*8.5 na 1.85V. do mega oc sie nie nadaje ale swoje fsb moze pociagnac. gdzies na forum mi mignelo palomino 1800+@2150MHz 2.0V na wodzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skulek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Jak u siebie biore wiecej :D to kompa nie odpala Może przez ram ... A propo Ramu mam jeden problem mianowicie: Czasami gdy odpalam kompa przy ładowaniu Xp wyskakuje BlueScreen :] i komp sie resetuje wyjmuje jedną kość RAMu (Elixa) i wrzucem do tego 3 gniazda i pujdzie noramlnie hmm... co to może być ?? Ram zwalony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skulek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Wie ktoś co to ?? // Sorry za 2 posty ale chcialem troche odświeżyć .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Jak u siebie biore wiecej :D to kompa nie odpala Może przez ram ... A propo Ramu mam jeden problem mianowicie: Czasami gdy odpalam kompa przy ładowaniu Xp wyskakuje BlueScreen :] i komp sie resetuje wyjmuje jedną kość RAMu (Elixa) i wrzucem do tego 3 gniazda i pujdzie noramlnie hmm... co to może być ?? Ram zwalony ? 1337655[/snapback] Poprostu pamieci ci nie wyrabia, reszte doczytasz w FAQu i szukajce. Pieknie wykreciles swojego proca jestes chyba recordzista Polski........ zmien ten opis na czerwono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skulek Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Czemu rekordzistą ?? Przecież mam jeszcze mnożnik zablokowany :] // Ram juz mial takie wiechy przed kręceniem procka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...