wyszukuj Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ej ludzie normalnie jak w temacie. NIe moge nigdzie znaleźć programu checkdisk. w googlach wpisuje checkdisk i nic check disk download i nic. Ludzie prosze o pomoc jestem już wkurzony szukam tego i nie moge znaleźć. :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Prawie sie rozplakalem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :mur: CHKDSK tak wpisz w google. A tak btw po co ci ten program ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ja bym poszukał w folderze windows'a... :lol: Zmien tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Hehe topic smiechu?? Przeciez chkdsk to windowsowski scandisk i nie trzeba go sciagac z netu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Hahaha dobre dawno się tak nie uśmiałem. Świetny żart.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszukuj Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ale dałem ciała :D :-P :D :-P :-P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...