dszywala Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 witka padł mi biosik na płycie i musze zrobić hot flasha z innej płyty moje pytanie jakim programem moge to zrboić bo od razu mówie że w grę wchodzi tylko wgrywanie z systemu(nie mam fdd) Winflashem nie idzie tego zrobić bo nie przyjmuje innego biosu niz dedykowany do płyty. jakie znacie programy do aktualizacji biosu? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 heh to możesz inaczej.zrób płytę startową nagraj na niej program do flaszowania z dosa i bios.ewentulanie sama płyta startowa a bios i program do flaszowania na dysku i hot flash ;] gotowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) rozumież że mam zrobić tak: W nero nagrać AWDFLASHA i bios.bin z opcją cd boot( cd rom startowy) Wtedy program będę mógł uruchomić spod DOSA potem wystarczy podac ścieżkę do biosa na cd i aktualizować. To tyle tak? Bo jeszcze nie aktualizowałem bioosa spod dosu :-P Najabrdziej mam wątpliwości z ta płytą bootowalną.... nagrałem na płyte startową AWDFLASHA i bios, ale niesttey płyta sie nie bootuje wyskakuje jakis error. napisz prosze jak przygotowac ta płytę. pozdro Edytowane 14 Marca 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...