HAIZ Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Koles wyslal mi mms'a, o wielkosci 80kb. noi wyslal sie on na jakias stronke, kiedys normalnie przychodzila na fona, jak odeslac ja ze strony na fona. Gprs mam wlaczany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 jaki telefon, masz profil mms over gprs (lub podobna nazwa)... moze za duza wielkosc mms'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Mam samsunga x100, jakis czas temu jak koles wyslal mi mms'a to nic nie trzeba bylo konfigurowac, poprostu dochodzil a teraz sie porobilo; ten mms niby do mnie doszedl na fona przyszlo cos jest w tym niby mms'ie temat wiadomosci, wielkosc, od kogo i data, a potem przyszedl sms z centrum mms: nowa wiadomosc mms i podano strone na ktora mam wejsc i haslo, noi wchodze tam i wszystko jest zdjecia melodyje tylko ze nie na moim fonie a sa na stronce. Posrane to wszystko :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 widocznie mms za duzo zajmowal i dlatego nie dostales na telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 niewiem co jest z tymi mms'ami, ostatnio wyslalem kolowi na nokie 3100 mms'a o wielkosci 50kb noi to samo; podalo mu haslo i stronke noi lipa :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Zadzwoń do BOA. Chyba trzeba aktywować usługę MMS. Powiedz też, żeby przysłali Ci sms'a z konfiguracją MMS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...