kuicets Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Witam Kupiłem jakieś płyty DVD-R no-name 4x na allegro. Nero widzi te płyty jako 4x i tylko z taką prędkością pozwala mi je nagrywać. Płytki jednak się czasem kaszanią, więc chciałbym zjechac ze spidem w dół np 2x. Czy jest szansa jakoś narzucić tym płytkom inną prędkość zapisu??? P.S. Moja wypalarka to NEC ND 2500A@2510A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 no... zakladka burn -> write speed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 ech.... durnia ze mnie nie rób... tam mam tylko do wybory 4x... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 cd-dvd speed, opcje, testy standardowe, zapis... nie wiem czy zadzaiala, skoro nie masz takiej predkosci w ogole dostepnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 nic z tego...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 aktualizacja biosu nagrywarki powinna pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Bios jest najakutalniejszy z mozliwych (herrie 1.07) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...