neig Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 czy można ponieść napięcie w zasilaczu,mam 3,18V ,czy pamiątki też wykorzystują to napięcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 raczej nie ... :( gdyby to bylo tak proste, to by każdy podniósł sobie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 czy można ponieść napięcie w zasilaczu,mam 3,18V ,czy pamiątki też wykorzystują to napięcie?Wydaje mi się, że SDRy chodziły na 3.3V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho_delic Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 hehe mam ten sam problem tyle ze u mnie to juz konkretnie spadlo +3.3V jest na +2.62V i sie waha o 0.5V napiecie na procu jest tez zanizone o 0.5V (z tym zanizeniem nei mialem nic wspolnego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 mozna, moj brat tak robil keidys zmeiniajac kadzialki i kilka innych rzeczy :) kosht kolo 10 zeta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ty to moze bys sie zapytal brata jak to cza zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 hehe sam bym se hętnie cus takiego zdziałał bo moja zasiłka do ruski dziad..., chociaż tragicznie też nie jest.. 3,17v ale jak do tego dojdzie reszta sprzętu... to będzie krucho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 czy można ponieść napięcie w zasilaczu,mam 3,18V ,czy pamiątki też wykorzystują to napięcie?Niektóre zasilacze(przeważnie te lepsze) maja możliwość regulacji napięcia poprzez regulację potencjometrami. Jeśśli nie masz takich potencjomentrów w zasilaczu, to spróbuj skrócić kable zasilające(tz. te z wtyczką ATX) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...