janek92 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) No wiesz. Malo jest for o tenisie stolowym wiec mozliwe ze moje akurat komus przypadnie do gustu :wink: Edytowane 26 Marca 2005 przez janek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 No wierzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Niedziwie sie dlaczego jest tam tak malo postow. Malutki haos panuje na tym forum :D Edytowane 26 Marca 2005 przez janek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Jak jeszcze troche nad tym popracujesz to może będzie coś z tego forum 1350606[/snapback] No ok... Tak wszystko oceniasz, wytykasz wady itd. to moze pokażesz nam jakies swoje dzieło... I zaczniemy Cie oceniac... Bo jestem bardzo ciekaw jakie masz doswiadczenie zeby tak postowac... Niedziwie sie dlaczego jest tam tak malo postow. Malutki haos panuje na tym forum :D 1351760[/snapback] Jak juz to chaosu... A Chaos na innym forum moderuje... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Nie mam żadnego swojego dzieła, wcale nie krytykuje tylko mówie co mógłbym zmienić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 No ok... Tak wszystko oceniasz, wytykasz wady itd. to moze pokażesz nam jakies swoje dzieło... I zaczniemy Cie oceniac... Bo jestem bardzo ciekaw jakie masz doswiadczenie zeby tak postowac... 1352104[/snapback] Michal_Misiek ma racje Musze jszcze cos zmienic na tym forum o tenisie stolowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...