Loligo Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Mam taki problem jak w opisie, tzn gdy na pulpicie klikam prawym klawiszem to nic sie nie dzieje, a powinno wyskoczyc menu ;-), klawisz funkcyjny tez nie dziala, wogole nie dziala meenu np, jak chcem kliknac na jakis plik i zobaczyc ile zajmuje to nie dziala, wiecei o co chodzi :-), co to moze byc. Mam windowsa Xp pro z Sp2, na Sp1 tez nie dzialalo, mam mysz optyczna na usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Hmm wirus??? Zapodaj jakis skaner antywirusowy i wio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loligo Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Nie, to nie jest wina wirusa, mam antywirusa w tle, chyba czeka mnie format :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...