smk Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Mam problem i nie mam czasu zastanawiać się nad błędami ortigraficznymi powiedzcie musze naproawić pada wszystko już zrobiłem tylko musze kable przylutować powiedzcie mi na płytce drukowanej mam takie oznaczenia b,g,w,r i mam kabel 4żyłowy biała, czarna, czerwona, zielona. ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury kolor przypożądkować kturemu oznaczeniu dodam że to pad manta model mm806 jak ktoś ma takiego i może go rozkręcić i podać mi oznaczenia kolorów na płytce to dziękuje! Topra, topra juz dałem rade. Nieaktualne!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 15 Marca 2005 przez smk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Nie mam identycznego pada ale wydaje mi się, że te oznaczenia to b - black, g - green, w - white, r - red. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...