Lemik Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Stało się tak. Włączyłem wczoraj kompa i mój dysk ani drgnął. Cisza. Jkaby umarł w butach. Na innych kompach to samo. Czy ktoś wie co mu się stało?? Czy nadaje się juz tylko na śmieci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Pewnie padl ze starosci albo cos go ukatrupiło :D moze zasilacz, moze wada produkcyjna, moze padla sama elktronika. Jesli nie mialem dysku na gwarancji to mozesz sie rozgladac za nowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 to może byś opisał kompa :>? części i itd ...:> a jedna b.ważna zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 U mnie ostatnio tez sie zdziwilem,jak przyszedlem od znajomego z dyskiem i po poprawnym podlaczeniu nie ruszyl przy starcie komputera. Nastepny start i juz nie bylo problemow. [dysk z podpisu] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...