Wojtas88 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Czy oplaca sie zaplacic prawie dwa razy wiecej za miedziaki? Czy jest az taka wielka roznica wydajnosci? Konkretnie zastanawiam sie nad: http://sklep.benchmark.pl/pelny_9226.html lub http://sklep.benchmark.pl/pelny_9225.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Zle sformulowales pytanie. Powinno brzmiec: Czy szkoda mi 20 pln na lepsze radiatorki? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Jesli to ma powedrowac na grafe z podpisu to IMO szkoda nawet na te alu kasy . Na allegro masz 8 radiatorow na pamieci za nie cale 15zl . Powinno w zupelnosci wystarczyc . Ewentualnie jak juz chcez te flower skinki to kup alu , te w zupelnosci wystarcza... Edytowane 15 Marca 2005 przez HeatFighter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Miedź potrafi być nawet GORSZA od alu, o ile nie przewiejesz jej porządnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawadam Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 różnica między cu a alu jest tak mała że naprawde nie warto pakować się w droższe cu. Lepiej kupić sobie porządne alu i na tym śmigać. Nom chyba że ma się za dużo kasy :D (sam mam cu i nie narzekam ale myśle że przepłaciłem ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas88 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Dzieki za pomoc!! Alusy:D juz do mnie jada :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...