jan24 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 mam pytanie czy ktos wgrywał ten bios do płyty głównej ecs l7s7a2 ze strony http://www.ocworkbench.com/2003/ecs/l7s7a2...os/betabios.htm o nazwie PER7a2.zip jeśli tak to prosze mi powiedziec czy dobrze wszystko chodzi na tej płycie ten bios chyba ze jest nowszy bios i lepszy to prosze mi podać lin :unsure: ka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej166 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 mam pytanie czy ktos wgrywał ten bios do płyty głównej ecs l7s7a2 ze strony 1328815[/snapback] No ja moge tylko tyle powiedziec, ze biosik znajdujacy sie w pliku chb127.zip jest dobry, oczywiscie wszystko chodzi, a wydajnosc (np. przepustowosc pamieci mierzona Everestem czy Snadra) jest zauwazalnie wyzsza niz na biosach oficjalnych. BTW im nowszy bios w przypadku plytek ECS'a, to tym gorsza (zwykle) wydajnosc- oczywiscie roznice sa minimalne, ale istnieja. Dotyczy to plyt takich jak niesmiertelna k7s5a czy rzeczony l7s7a2, podejrzewam ze i innych z tego okresu. Nie wiem jak nowsze konstrukcje. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...