Pabloss-XT Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Mój problem to taki przesiadłem sie z Saphhire Ati 8500Le 64DDR na którym HL2 chodził dobrze nie zawieszał sie teraz mam GeCube 9550 128mb i HL2 mi skacze nawet na mniejszych detalach niz na tamtej karcie ! na GeCube mam wiecej ptk w 3D Marku niz na 8500. Teraz mam 8956 a wtedy 7502. Colin 2005 lepiej mi chodzi i Need Fo Speed: U 2 tylko z HL2 mam taki problem. Gram mam 50fps i nagle 0fps i sie przytnie tak co chwile jest mam najnowsze sterownimi Omegi. Mój sprzęt to Athlon 1,7, Ecs K7s5a, HDD WD 80GB, 394 DDR 266. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 no coz, mysle ze to mzeo byc wina ramu, u mnie na 512 tezsie doladowuje, w dodatku masz go na 266, ja pogonilem na 400, mimo to nie powinien sie przycinac moj kolezka na gb9550 512 ddr i duronie 1.3 nei ma zacec, wiec dziwna sprawa, robiles formacik po zmianei gray? mzoe zasilka nie daje sobie rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 krótka historia mojego hl2 dostałem go na gwiazdkę od mojej Kobiety (fajnie mam co?) ale że miałem fx5200 nie instalowałem zakupiłem gecube 9550 xt i skończyłem na easy giere troche przycinala ale bylo znosnie wymienilem grafe na r9800pro i wlaczam, podkrecilem sobie detale ale nie zauważylem jakiejs wielkiej zmiany w wydajnosci, aż tu nagle STOP i wisi - w managerze urzadzań obciążenie procka 97-99% na hl2, wku*łem sie no i szukam przyczyny UWAGA PUENTA miałem za mało miejsca na dysku z zainstalowaną grą jak zwoniłem miejsce z 2 GB do 6 GB problem zniknął jak za sprawą magicznej różdżki mam nadzieje że pomogłem aha - regulamin mówi - jedna giera jeden topic, widziałem że Cie pogonili z gier należy się spodziewać że pogonią Cię również stąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) mzoe zasilka nie daje sobie rady 1328852[/snapback] Faktycznie tak jak ktoś już kiedyś napisał na tym forum to się robi trochę śmieszne. Na 90% problemów które się tutaj pojawiają na forum to rozwiązaniem jest pisanie że to może być wina zasilacza. Paranoja. Nie twierdze że to w większości może być przyczyną ale bez przesady. Ja stawiam na ramy. Nie dość że masz ich tylko 394 to sa jeszcze 266. Więc po prostu gra się doczytuje i wtedy następuje przestój w fps-ach. Edytowane 15 Marca 2005 przez czarnyrycerz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 a na 8500 sie nie zacinał najwyraźniej bo chodził na dx8.. - ram! Faktycznie tak jak ktoś już kiedyś napisał na tym forum to się robi trochę śmieszne. Na 90% problemów które się tutaj pojawiają na forum to rozwiązaniem jest pisanie że to może być wina zasilacza. Paranoja. Nie twierdze że to w większości może być przyczyną ale bez przesady. 1329455[/snapback] nie no, tutaj raczej nie chodzi o zasilacz, ale w innych przypadkach w których ludzie skarżą się na resety, zwisy itp winą są prawie zawsze zasiłki.. nie wmówisz mi czego innego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nie no, tutaj raczej nie chodzi o zasilacz, ale w innych przypadkach w których ludzie skarżą się na resety, zwisy itp winą są prawie zawsze zasiłki.. nie wmówisz mi czego innego.. 1329886[/snapback] Fakt masz rację że w tym przypadkach to się mogę zgodzić, ale jak ktoś mówi że 0fps to wina zasilacza itp. to nie wiem czy się śmiać czy płakać. (bez urazy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (...) czy się śmiać czy płakać. (bez urazy). 1330036[/snapback] śmiejmy się , nic innego nie pozostaje a tak wogle to mój pierwszy post dotyczył problemów z grafą na ustawieniach standart i jaka była odpowiedz (...) masz beznadziejny zasilacz (teraz wymieniłem, bo tamten do r9800pro był za słaby) najpierw zmień a potem pogadamy a co się okazało? karta była trefna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...