maciej Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Czy wymieniony coolerek nadaje sie do Athlona TB 1,33 (niekręcony)??? Dmucha dość dobrze a z tego co widać to uciagnie nawet P4 1,6A skręcone na 2 ... coś tam :)) GHz. Mam taki i zastanawiam sie jak go spozytkować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Czy wymieniony coolerek nadaje sie do Athlona TB 1,33 (niekręcony)??? Dmucha dość dobrze a z tego co widać to uciagnie nawet P4 1,6A skręcone na 2 ... coś tam :)) GHz. Mam taki i zastanawiam sie jak go spozytkować :) A niby jak go zamontujesz na Socket A? Przezierz jest na inne zlacze procesora, czyz nie? posiada zupelnie inne mocowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Jeśli ten cooler zmieści Ci się na płycie (nie będzie zahaczał o kondziory), to możesz wymierzyć i nawiercić w nim od spodu otwory, nagwintować je i przykręcić go śrubami wykorzystując otwory w płycie które są wokół socketa. Oczywiście jeśli Twoja płyta ma takie otwory... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Czy wymieniony coolerek nadaje sie do Athlona TB 1,33 (niekręcony)??? Dmucha dość dobrze a z tego co widać to uciagnie nawet P4 1,6A skręcone na 2 ... coś tam :)) GHz. Mam taki i zastanawiam sie jak go spozytkować :) Jeśli tylko uda ci się dopasować do socket A to będzie ok. U mnie jakoś chłodzi P4 1,8@2,7 które wydziela ponad 60W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Długosć klamry jest taka sama. Porównałem z moim FOPem. Postaram sie przypasować :) Dzięki :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 daruj sobie imo , 60W ... TB podkrecony to jest 76W jak nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A niby jak go zamontujesz na Socket A? Przezierz jest na inne zlacze procesora, czyz nie? posiada zupelnie inne mocowanie To nie jest duży problem wcale. Polak potrafi. Zresztą BOX Cooler od P4 spokojnie chłodzi 1600+@1.8GHz u berkuta 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A niby jak go zamontujesz na Socket A? Przezierz jest na inne zlacze procesora, czyz nie? posiada zupelnie inne mocowanie To nie jest duży problem wcale. Polak potrafi. Zresztą BOX Cooler od P4 spokojnie chłodzi 1600+@1.8GHz u berkuta 8) Na zdrowy chlopski rozum, po co to robic? Skoro prawdopodobnie Cooler Intela i tak nie wychlodzi mu tego Antka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A co to jest "Celeron P4"? :D Czy to cos podobnego do "K7 Duron"?.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Przecierz kazdy wie o co chodzi :P btw: ja mam inne pytanko - czy aluminiowy standartowy cooler Spire'a jest lepszy/rowny od BOXowego wiatraczka od p4 ? Jak z predkoscia/glosnoscia... Cena podobna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...