Simonnek Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Witam czy wie ktoś moze jak moge poprawić osiągi mojego wzmamcniacza dziadka unitre ws-303 chodzi mi konkretnie o moć tego wzmacniacza co można w nim zrobic przerobić aby uzyskać wiekszego powera ??? mam kolumnienki własnej roboty na głosnikach 25cm moc muzyczna 300VA no i nie da rady ich ciągać moze ktoś podpowie....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 zwiekszyc napiecie zasilajace i moc transformatora, co ciagnie za soba wymiane; wiekszosci kondensatorow, rezystorow zeby stabilizowaly prad spoczynkowy, wiekszosci tranzystorow w tym koncowych mocy na posiadajace wieksze napiecie maksymalne i wieksza moc..... jednym slowem trzeba budowac wzmacniacz od nowa nie da sie zwiekszyc mocy w prosty sposob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...