kuicets Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) W sterownikach mam do wyboru 2x, 4x, 6x i preferencje aplikacji dla AA i dla AF mam 2x, 4x, 8x, 16x i preferencje aplikacji. Czy da się jakoś narzucić 0x, bo aplikacja sama narzuca mi troche wyższą gdy dam "preferencje aplikacji" i mi karta nie wydala? Pozdro Edytowane 15 Marca 2005 przez kuicets Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac46 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Po prostu wyłącz w sterach. Nie wiedziałeś o tym ?????????? Edytowane 16 Marca 2005 przez mac46 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Przecież mówię, że w sterach mogę sobie majstrować do woli, a program i tak mi narzuca swoje. Tak czy owak, już rozwiązalem problem. Dzięki za wszystko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...