krzyniob Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Podzieliłem wczoraj mój HDD Seagate 80 GB na nowo na 3 partycje (C:-35GB,D: i E: po około 20 GB)(wcześniej miałem 4 o innych rozmiarach) przy pomocy programu FDISK z dyskietki startowej Windows 95. Wyglądało ze wszystko udało sie bez problemowo. (robiłem to już nie raz). Przystąpiłem do formatowania dysku C: i jakie było moje zdziwienie kiedy okazalo sie ze dysk formatuje wielkość poprzeniej partycji (ok.22 GB a ja podzieliłem na 35 GB) ale to nie wszystko partycja D: sformatował wg. moich nowych ustawień. za to partycja E: jest nie widziana. Spóbowałem ponownie uruchomic FDISK i tu już klops. Zobaczyłem tylko informacje "Błąd odzczytu dysku stałego". Komputer widzi dysk w biosie, ale w Windows juz nie (mam 2 dyski). Prosze o pomoc i informacje czy ten bład oznacza że dysk nadaje sie tylko do kosza? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nie , poprostu weź ranish patrition manager.ustaw patrycje i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniob Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Czy mozna go uruchomic nie wchodzac do systemu (z poza Windowsa)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 on działą tylko w dosie ;).czyli poza windą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniob Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Dzieki, wszysto sie udało, programik nieco skoplikowany, ale skuteczny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...