MisUszatek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam miałem konto pocztawe o adresie xxxxxx@pf.pl dzisiaj coś właśnie pozmieniali na stronie www.pf.pl i nie moge sie zalogować na swoje konto czy ktoś kto ma konto na tej stronie może mi pomuc to bardzo ważne. Czy jest możliwość że zlikwidowali całkowicie moje konto? Wspaniały portal :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnam Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Spróbuj zalogować się na xxxxxx@epf.pl. Chyba zmienili domenę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 pf.pl wprowadzil nastepujace zmiany: domena zmieniona na epf.pl ( a wiec towj adres to login@epf.pl) serwery poczty (smtp i pop3) zmienione na mail.maximail.pl i wlacz autoryzacje pop przed smtp. powinno zadzialac. a tak w ogole to trzeba czytac maile od adminow..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Ja też ten problem miałem, a ja maila od admina nie dostałem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contentl5 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 I ja też miałem taki problem ale dostałem powiadomienie od admina i sobie wszystko pozmieniałem ( SMTP i POP3 i zmieniłem z pf na epf) i jest wszystko ok jak najbardziej zero problemów :) pozdrawiam wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...