cefek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam Robię materiał na temat modowania obudów i w ogógle całego tuningu komputerów. W zasadzie ma to być galeria tego, co udało się osiągnąć Polakom w tej materii. Jeśli Twój sprzęt prezentuje się godnie, chciałbym o tym usłyszeć. Mój mail to westside4life (at) gmail.com - prosze o info kazdego zainteresowanego. No, pochwalcie sie osiagnieciami :-) Pozdr. Michal Nazarewicz "Swiat Techniki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Świat Techniki akurat czytam, tak więc chłopaki zgłaszajcie się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 PRZED -> PO Mój jedyny (jak narazie) w pełni ukończony mod budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Moje prace jeszcze trwają, oceń sam http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=15&t=117993 jeżeli moja buda jest godna to proszę bardzo. Tylko daj znać :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Poczekaj do poniedzialku z tym artukulem bo beda 2 fajne budy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Może , dało by sie wcisnąć pod modding "bude" berkuta :wink: , wiem ze to nieposiada obudowy jako takiej , ale samo w sobie robi efekt :D Pozdrawiam i zycze powodzenia w artykule , zobaczymy co z tego wyjdzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 http://members.lycos.co.uk/radex84pl/MMproject/Finnished/ http://members.lycos.co.uk/radex84pl/MMproject/Small/ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 to bedzie jednorazowy art? można troche więcej szczegółów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) my BLUE REACTOR mod :) zdjęcia w podpisie !! Edytowane 11 Maja 2005 przez masterdomin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Robak- Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 To może i ja sie tu wkręce :] zdjecia mojej budy pod tym adresem: buda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Mowiłem zebys dał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) przed=>po w dzien => po w nocy => => wiecej: WindForce Edytowane 17 Marca 2005 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...