porlock Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 No wiec są sobie takie 4 płytki z rodziny NF7 NF7-S NF7-SL, NF7-S2, NF7-SG z tym ze mam wielki problem która wybrać ceny za nie kształtują się trochę dziwnie bo najtańsza jest NF7-SG później NF7-S2 następnie NF7-SL a na końcu NF7-S. czyli najdroższa jest ta najstarsza. Mogłby mi ktoś wyjaśnić czym one tak naprawdę się różnią i skąd wynikają takie ceny ? bo ja się juz zgubiłem... którą byście Wy wybrali ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nie no ludzie troche kultury a co nie masz not na stronie abita nie umieszczytac ? czy co ? szukac nie umiesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 No wiec są sobie takie 4 płytki z rodziny NF7 NF7-S NF7-SL, NF7-S2, NF7-SG z tym ze mam wielki problem która wybrać ceny za nie kształtują się trochę dziwnie bo najtańsza jest NF7-SG później NF7-S2 następnie NF7-SL a na końcu NF7-S. czyli najdroższa jest ta najstarsza. Mogłby mi ktoś wyjaśnić czym one tak naprawdę się różnią i skąd wynikają takie ceny ? bo ja się juz zgubiłem... którą byście Wy wybrali ? 1329361[/snapback] Na te tematy jest już mnóstwo różnych topiców tylko troche poszukaj. A różnice między płytami dobrze opisuje producent i niektóre sklepy. Zobacz tu: ABIT i np. tu: Przykładowy sklep. Oczywiście tweak też ma swój sklep na którym możesz podejżeć róznice. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Po pierwssze to poczytaj podstawy,a po drógie bierz NF7 Sl albo zwykłe NF 7 wystrzegaj się s2 i sg nie myl z rev.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Nie najstarsza... Tylko na full wypasie :D S2 i S2G to kastraty cieniasy i w ogóle nie należy patrzeć na nie. NF7 to czysta podstawowa płyta Bez S-ATA/IEEE1394/SoundStorm/bla bla bla NF7-S L to prawdziwa NF7-S tylko bez pewnego elementu którym jest przejściowka zwana Serrillel (S-ATA=>IDE) => tu L jako Lite w wyposażeniu??? :D I wszystkie one są REV. 2.0 => Bo rev. 1.x już nie robią (chyba, że byś dorwał na aukcji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...