ur8an Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Lepiej nie robic zadnych wyborow na Tweaku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) A mi sie niemka bardzo podoba :] i francuzka chociaż na fotce brzydko wyszła :/ a angielka obrzydlistwo jakieś zmutowane czoło O i Finlandia jest wyyypas dziewczyna a irlandka to tak jakby chcciała tego :D wiecie Edytowane 18 Marca 2005 przez Pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Heh, te wszystkie dziwne są jakies takie :| A ta Niemka to jakis żart :D Przypomina mi się Miss America 1995-2002. Zawsze wygrywały straszne maszkary :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 mi sie podoba najbardziej Findlandia, Rumunia i Grecja. nie podoba mi sie wogole jedynie Malta i Bulgaria. Nie chce mi sie juz czytac Waszych wypowiedzi, ze ta pasztet, tamta massakra itd... nie mozna mowic, ze ktoras z nich jest brzydka, skoro zaszly tak dalego, ludzia sie widocznie podobaly. hehe, zaraz ktos do[ciach!]li "my myzsze wymagania" albo cos w tym stylu. a 99,9% by wywiesilo jezor gdy by siedzialo obok takiej np. w autobusie. ale trzeba podkresilc tutaj ze sa oczywiscie gusta i gusciki, ale nadal sadze, ze wiekszosc sie poprostu popisuje wrzucajac ze panny brzydkie itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Przypomniał mi się jeden z przecudownych psalmów mojego kumpla: "Potwór/ nie potwór - Ważne, że ma otwór." :lol: :lol: :lol: Pasuje do niemki jak znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Niemka niezła [gluteus maximus] Ale tylko [gluteus maximus] ;] no ciało ma nawed ale o twarzy to nieche mi sie gadac :wacko: ryj ma taki jak by ja Kosiarką chrzcili :zonk: ===== a tak wogle to Czysta polityka. Jush ta Francuzka o wiele ładniejsza jest ogolnie to ładna [gluteus maximus] z niej Tylko nosa ma spłaszczonego ;] ===== Polka powinna dalej Zajsc ja bym powiedział ze nawed powinna stanac w finale z Reprezentanką finlandii ^_^ .Ale jak widac na tym pierd za przeproszeniem Świecie wszędzie jest Polityka :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 niderlandka czeszka finlandka polka reszty nie trawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 słowaczka by jeszcze przeszła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 A ja proponuje ankietke co do tego zdjecia z wszysktimi miss . Bedzie bezbolesnie, nie bedzie problemoow bo to i tak nie nasze kobiety no i nie bedzie nagrood ;) , a sie dowiemy jakie sa gusta tweakowcoow , i na ile wyboor niemki byl sprawiedliwy (przyjmuje ze spolecznosc x-dziesieciu(stu??) tysiecy tweakowcoow jest reprezentatywną grupą jury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 To jeszcze od gustu zalezy jaka ładna - ale wiadomo Polki górą ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missmaniak Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Masochista z niego jest i tyle... ;] A BTW - 1354442[/snapback] Mój temat został zamnknięty, więc zapytam tu. Czy wiecie skąd można sciągnąc filmik z wyborami miss europe 2005 :?: pozdrawiam, i z góry dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 #1 Finlandia #2 Rumunia #3 Irlandia, Holandia reszta pasztety ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Kurde, sciągałem dziś jeden plik z emula, i okazało się, ze to tylko marny wycinek, z jakimś kolesiem który spiewał podczas wyborów.... Teraz znalazłem dwie rzeczy, z czego jedna jest podejrzania mała (60mb) a drugiej chyba nieuda mi się sciągnąć :/ Jeden nazywa się Miss_Europe_2005_DĂŠfilĂŠ_Maillot_de_bain_by_rozebud, ktoś może wie co to znaczy :)? 1355121[/snapback] To mi zalatuje o warez :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Dlaczego? Jesli to program z TV to nie widze problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 U mnie w gimnazjum (niech się ktoś doczepi wieku :angry: ) jest wiele ładniejszych dziewczyn. Te to jakieś kartofle, pasztety, maślony ta cholerna korupcja jest wszedzie!!!! :mur: :angry: :mur: :angry: :mur: :angry: Niech zrobia komisję śledcza w sprawie brzydkich dziewczyn dopuszczanych do konkursu ZGROZA :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Sie czepiacie, każda jest piękna na swój sposób :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Dlaczego? Jesli to program z TV to nie widze problemu. 1355460[/snapback] No nie sądzę. Telewizja zapłaciła jakiejś firmie X za pokazanie tego. Więc konkurs należy do firmy X. A to już jest nielegalne kopiowanie (no chyba że zapłacisz :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Zdaje mi sie, ze polskie prawo autorskie dopuszcza kopiowanie juz rozpowszechnionego utworu na wlasny uzytek (czyli np. zgrywanie piosenki z radia czy nagrywanie filmu z TV). Nie jestem jednak specem, wiec niech sie ew. wypowie ktos bardziej oblatany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Law Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Zdaje mi sie, ze polskie prawo autorskie dopuszcza kopiowanie juz rozpowszechnionego utworu na wlasny uzytek (czyli np. zgrywanie piosenki z radia czy nagrywanie filmu z TV). Nie jestem jednak specem, wiec niech sie ew. wypowie ktos bardziej oblatany. 1356101[/snapback] Dobrze mówi, banana mu dać :D A co do wyborów, to ta szwedka jest zaje...fajna ;] Zrobił bym dla Niej wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ktos juz o tym pisal na tweaku, jak cos jest ogolno dostepne przez tv lub radio, to mozna to kopiowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Wiecie, gdzie bedzie sie odbywał nastepny konkurs MISS EUROPY 2006 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Rumunia, Holandia, Finlandia !! Uhuhu... az sie zrobilo cieplo :) Nad reszta nie bede sie rozwodzil... EDIT: Rumunia - Andrea Raduna Holandia - Tessa Amber Brix Finlandia - Mira Salo Trzeba poszukac wiecej zdjec... :) Edytowane 30 Marca 2005 przez xor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missmaniak Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No właśnie, a wiecie może, kiedy będą wybory missworld :?: Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Wiecie, gdzie bedzie sie odbywał nastepny konkurs MISS EUROPY 2006 ?? 1356620[/snapback] Kurcze widziałem gdzieś ale nie pamietam :/ Jak znajdę napiszę... Swoją drogą jeśli znowu będzie taka "piękność", to się zaczne poważnie zastanawiać czy mi coś obrazu nie zniekształca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...